Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spiacy krolewicz zrobil mi "kuku"

Featured Replies

Napisano

Musze sie wyzalic buu.gif . Dzis o 19:25 jakis "spiacy krolewicz" chcial zaparkowac mi w bagazniku klnie.gif . Stalem sobie spokojnie na "czerwonym", a tu jakies biale Mondeo wjezdza mi radosnie w kufer. Kierownik to jakis mlodzieniec w wieku lat dwudziestu old.gif . Auto sprawcy to chyba jego rowiesnik hehe.gif . Szczescie w nieszczesciu, ze predkosc byla niewielka. U mnie zadrapany lekko zderzak i chyba troche obnizony. U "krolewicza" zderzak pekl (a moze szpachla nie wytrzymala hahaha.gif ). Dobrze, ze sie nie stawial i od razu wzial cala wine na siebie. Przed panami policial.gif tez sie przyznal, wiec do rekoczynow z mojej strony nie musialo dojsc uzbroj_zlo.gif . Kierownik ubezpieczony jest w MTU. Czy ktos z Was mial z nimi do czynienia? Jak to jest z dochodzeniem odszkodowania? Bede naprawial bezgotowkowo w ASO i bede domagal sie wymiany zderzaka na "nowke-sztuke". W koncu auto ma dopiero pol roku sciana.gif .

A teraz dla ukojenia nerwow 20.GIF

Napisano

Ja w takich przypadkach korzystam z AC z prosba o wykonanie regresu na konto OC sprawcy. Chyba ze nie masz AC lub masz tez w jakies malo znanej firmie ubezpieczenia i zadne ASO nie pojdzie na bezgotowke.

Szkoda bo to zawsze boli, pamietaj ze kolor na zderzakach bedzie zawsze inny niz na samochodzie (w przypadku Chevy tak na pewno jest - tworzywo)

Napisano
  • Autor

> Ja w takich przypadkach korzystam z AC z prosba o wykonanie regresu

> na konto OC sprawcy. Chyba ze nie masz AC lub masz tez w jakies

> malo znanej firmie ubezpieczenia i zadne ASO nie pojdzie na

> bezgotowke.

> Szkoda bo to zawsze boli, pamietaj ze kolor na zderzakach bedzie

> zawsze inny niz na samochodzie (w przypadku Chevy tak na pewno

> jest - tworzywo)

O tym regresie i AC to nawet nie pomyslalem. Jestem ubezpieczony w Warcie i mam AC, wiec to moze byc tez jakies wyjscie.

Napisano

> Musze sie wyzalic .

Poka foty ocenimy. IMO moze sie okazac, ze to nei tylko zderzak. Oby nic sie pod nim nie pogielo.

Napisano
  • Autor

> Poka foty ocenimy. IMO moze sie okazac, ze to nei tylko zderzak. Oby

> nic sie pod nim nie pogielo.

Gdy wroce z dlugiego weekendu to cos zapodam. Ale predkosc naprawde byla minimalna. Ledwo poczulem uderzenie/dotkniecie. Zderzak jest zadrapany i najprawdopodobniej minimalnie obnizony. Jest weekend i nie moglem zglosic szkody natychmiast. Bede dzwonil jutro i po ogledzinach likwidatora szkody, pojade do ASO. Tam sie wszystko dokladnie okaze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.