Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trasa

Featured Replies

Napisano

Witam pod koniec długiego weekendu! Właśnie wróciłem w pierwszej dłuższej trasy pokonanej w NB. Wcześniej jakoś nie było okazji. Kraków - Wołomin w środę wieczór, kolejne dni trochę krótszych odcinków po Mazowszu i Wawie i powrót dzisiaj. Przejechane około 850km, średnie spalanie 6.5 litra/100 (to NIE diesel, to T-Jet zlosnik.gif ), więc jestem zadowolony. Jazda w trasie super, z Lanosem nawet nie ma co porównywać, wyprzedzanie sama przyjemność, trzeba się tylko pilnować z prędkością, bo bardzo łatwo i szybko rośnie smile.gif. Dziś przy wyprzedaniu na obwodnicy Kielc, aż się przestraszyłem, gdy spojrzałem na prędkościomierz i zobaczyłem 180km/h. A najdziwniejsze, że żona nawet tego nie zauważyła, co znaczy że w aucie naprawdę musi był cicho i nie czuć prędkości smile.gif Ale poza kilkoma takimi szybszymi odcinkami, jazda była spokojna, dlatego taki dobry wynik spalania.

Tym samym stuknęło mi 7 tys. przebiegu. I jak na razie poza kilkoma denerwującymi problemami z plastikami w środku, wszystko jest super. Oby tak dalej.

BTW. Przy okazji pozdrawiam wszystkich nowych na forum (Szakali i Nieszakali też zlosnik.gif ) bo widzę że kilku się pojawiło.

Napisano

to ja podczepię moją wypowiedź do tego wątku smile.gif

"I w długi weekend miałem okazje wypróbować bravo w trasie Warszawa-Hel-Warszawa. Łącznie ponad 900km. Średnie spalanie według kompa 6.8 a więc tyle ile zakładałem. Jazda średnio spokojna, jak można było to koło 120km/h, wyprzedzanie bezproblemowe (nareszcie), klima prawie nie używana. Przy lżejszej nodze można zejść do 6.5 ale żona mi podwyższyła wynik"

Napisano

Trasa Ślunsk - Wawa - Rumunia i teraz jazda po okolicach w sumie ok 750 km spalanie średnie 10 l hmm.gif

Napisano
  • Autor

> to ja podczepię moją wypowiedź do tego wątku

> "I w długi weekend miałem okazje wypróbować bravo w trasie

> Warszawa-Hel-Warszawa. Łącznie ponad 900km. Średnie spalanie

> według kompa 6.8 a więc tyle ile zakładałem. Jazda średnio

> spokojna, jak można było to koło 120km/h, wyprzedzanie

> bezproblemowe (nareszcie), klima prawie nie używana. Przy

> lżejszej nodze można zejść do 6.5 ale żona mi podwyższyła wynik"

to co mi się strasznie podoba w tym silniku to to, że jak chcesz jest dynamiczny, szybko i z taką jakąś lekkością wkręca się na obroty, a jak jedziesz spokojnie to jest cichutki, oszczędny i elastyczny.

Napisano
  • Autor

> Trasa Ślunsk - Wawa - Rumunia i teraz jazda po okolicach w sumie ok

> 750 km spalanie średnie 10 l

niedotarty jeszcze... smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.