Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przesunięty stabilizator.

Featured Replies

Napisano

Z racji obluzowanego łącznika i towarzyszących mu odgłosów odwiedziłem serwis. W ramach usługi fachmani sprawdzili cały przód. I wyszło, że stabilizator prawdopodobnie jest przesunięty, ze wskazaniem na prawą stronę. Objawia się to tym, że po opuszczeniu kół(lub jak kto woli podniesieniu całego samochodu) po stronie kierowcy stabilizator dotyka wahacza. Co dziwne akurat w tym miejscu wahacz ma mały dzyndzel(nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie). Po drugiej stronie pomiędzy wahacz a stabilizator spokojnie można włożyć rękę i jeszcze jest luźno. Pytanie: TTTM, jakieś solidne uderzenie go przesunęło, czy po prostu sam z siebie się przesunął? Zdziwienie u mechanika wywołał dodatkowo fakt, że stabilizator nie posiada żadnych ograniczników zabezpieczających go przed przesuwaniem.

Napisano

Zastanawiam się, czy i u mnie nie nastąpiło przesunięcie stabilizatora. Pisałem już kiedyś na forum, ze u mnie stabilizator jest odpowiednio "napięty" z prawej strony i zamontowanie łącznika wymaga użycia dosyć dużej siły żeby ustawić go w położeniu umożliwiającym założenie łącznika. Natomiast z lewej strony stabilizator w zasadzie nie zmienia swojego położenia i wymiana łącznika nie wymaga użycia siły poza odkręceniem nakrętek i ich ponownym wkręceniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.