Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Clarion DRX9255 czy Pioneer DEX P99R??

Featured Replies

Napisano

Jak wyzej. Zmieniam radio i w gre wchodza tylko te 2 w moich granicach finansowych i oczekiwan. Jako ze Pioneera znam dosc dobrze co prawda nie deck'a ale kumpel ma takie z cd i nim sie troche bawilem i wiem jak gra i podobuje mi sie smile.gif Z drugiej jednak strony od zawsze bylem zwolennikiem Clariona. Ostatnie moje radio byl to Clarion DXZ 748RMP i byl to juz moj 4 Clarion. Ale zaczalem miec wymagania i zwykle radio mi juz nie wystarcza. Potrzebuje miec DSP i poustawiac odcinanie czestotliwosci po swojemu, tym bardziej ze aktualnie wszystkie glosniki zasila wzmacniacz. Pytanie moje brzmi czy ktos mial okazje porownac obydwa radyjka?? Lub chociaz mial stycznosc z tym danym Clarionem?? Jestem bardzo ciekaw czy wart jest tych pieniedzy za ktore mozna go kupic. Bo wiem ze Pioneer jest wart tej kwoty ktora chce przeznaczyc na radio. Clarion jest troszke drozszy dlatego sie wacham. Z gory dziekuje za rzeczowe odpowiedzi smile.gif Pozdrawiam

Napisano

> Ale zaczalem miec wymagania i zwykle radio mi juz nie wystarcza.

> Potrzebuje miec DSP i poustawiac odcinanie czestotliwosci po

> swojemu, tym bardziej ze aktualnie wszystkie glosniki zasila

> wzmacniacz. Pytanie moje brzmi czy ktos mial okazje porownac

> obydwa radyjka?? Lub chociaz mial stycznosc z tym danym

> Clarionem?? Jestem bardzo ciekaw czy wart jest tych pieniedzy za

> ktore mozna go kupic. Bo wiem ze Pioneer jest wart tej kwoty

> ktora chce przeznaczyc na radio. Clarion jest troszke drozszy

> dlatego sie wacham. Z gory dziekuje za rzeczowe odpowiedzi

> Pozdrawiam

Nie bardzo wiem , co chcesz porównywac w kryteriach na które się powołujesz. Ten model Clariona nie posiada wewnętrznego DSP , ani nie realizuje funkcji zwrotnicy .

Napisano
  • Autor

No wlasnie, praktycznie nic nie wiedzialem o tym Clarionie i z tego powodu moja pomylka. Teraz mam sporo informacji i juz wiem ze Clarion odpada. Trzeba bardzo dobrego sprzetu zeby mogl pokazac co potrafi. Co do Pioneera to niestety poszedl DEX P99R w idealnym stanie frown.gif nie udalo mi sie wygrac aukcji frown.gif Zastanawialem sie jeszcze nad 945 to to samo tyle ze nie deck ale doszedlem do wniosku ze wszystko fajnie tylko niestety sa to juz stare radia i trafic takie w naprawde dobrym stanie jest ciezko. Odstraszaja tez takie duperele jak praktycznie zero szansy na dokupienie do tego radia ramki ozdobnej ktorej po prostu nie idzie dostac, lubia psuc sie mechanizmy plyt, i oczywiscie wypala sie panel frown.gif A koszty naprawy tego radia sa naprawde spore. Mam juz na oku inne radio smile.gif Choc caly czas sie zastanawiam nad 945. Pozdrawiam

Napisano

> ... drive.gif ... <

Hm wolałbym wybrac pioneer marka uznana

mam też pionnera ale inny model i jestem zadowolony ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.