Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elpigaz - pozegnanie

Featured Replies

Napisano

Wczoraj po raz kolejny nawalila mi instalka Elpigazu Stella Nord. Tym razem wywala mi bezpiecznik. Pewnie jakis kabel sie przetarl . Postanowilem po 2 latach walki pozegnac sie z tym badziewiem - nie mam juz sily ciagle marnowac czas na jej naprawy i wywalam ja na rzecz STAGA 300. Mam nadziej ze nie bede zalowac i ze tym razem wszystko bedzie OK

Napisano

Sam będziesz montował, czy w zakładzie (ewentualnie gdzie?), daj znać jak założysz czy jest ok bo też się mocno zastanawiam nad zmianą na staga.

Napisano
  • Autor

> Sam będziesz montował, czy w zakładzie (ewentualnie gdzie?), daj znać

> jak założysz czy jest ok bo też się mocno zastanawiam nad zmianą

> na staga.

W zakladzie zmienuiam. Koszt 1350 PLN - nowe ECU Stag300 + wtryskiwacze Valtec+ reduktor Zavoli + kabeki + montaz Czyli wywalam caly przodz, tyl (zbiornik wlew itp) zostaje. Dam znac czy chodzi dobrze ale z opini slyszalem ze to dobra instalka (choc wczesniej o Elpigazie tez tak slyszalem frown.gif Tylko opinia ta wydaje mi sie dotyczyla 2 generacji. No i nie warsztatu na Malwowej).

P.S. Instalke zmieniam dopiero w drugim tygodniu lipca. Widze ze z Poznania jestes to dam ci namiary bo to blisko: Zaklad w Nachowie kolo Sremu tel 612819071. Podobno dobry i w miare tani (w Poznaniu za nowke STAGa 300 u Domanskiego chca ponad 3000 PLN, a w tym zakladzie za nowke w rakiej samej konfiguracji wtryskiwaczy i reduktora 2300)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.