Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jvc i co dalej?

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

Calkiem niedawno stalem sie posiadaczem swojego pierwszego samochodu - CC sporting 1.1 cool.gif zrobilem sobie panele na glosniki

i kupilem radyjko dokladnie JVC KD-G632 nie wiem teraz co dalej i szukam pomocy wlasnie u was. Chodzi mi o to co powinienem pod to radio kupic, jakie glosniki, jaki wzmaczniacz nie musi to byc jakies super brzmienie ale zeby przyjemnie sie sluchalo, nie potrzebuje tez sprzetu dzieki ktoremu bedzie mnie slyszalo pol osiedla.

Radio ma moc 4x50 W i nie wiem jakiej mocy glosniki kupic no i jaki wzmak zeby to ladnie gralo

chcialbym dwa glosniki 16 cm w drzwi i moze tweetey, aha mam tez tube ktora woze w bagarzniku chlosnik to chyba 200 W\

jestem kompletnie zielony jesli chodzi o car audio wiec prosze o lopatologiczne tlumaczenie 270751858-jezyk.gif

Druga sprawa to wygluszenie, jak wiadomo cinquecento to prosty samochod i drzwi to odkryta blacha wiec tu sie pojawia moje pytanie, czy wygluszajac mata tylko miejsce ktore bedzie zasloniete przez panele z glosnikami ma sens, czy bedzie spelniac swoja funkcje czy mam sobie to raczej odpuscic bo powinno sie wygluszyc cale drzwi?

z gory dziekuje za wszelka pomoc

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja w seicento mam radyjko JVC KD-G531 ( prawie identyczne jak twoje tylko moje nie ma USB ) i mam pod nie podpięte z przodu SinusLive SL100 zestaw odseparowany, tył magnaty Power Bull 2160 do tego wzmacniacz i z przodu w panelach 16 Hertz EV165 woofery-podłączone do wzmacniacza. Koniecznie wygłusz drzwi całe!!!! - taśmą dekarską. Bardzo dobre są głośniki pod samo radio Helix Dark Blue 62,1 .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.