Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam i się chwalę

Featured Replies

Napisano

Witam,

od prawie dwóch tygodni posiadam takie oto cudo:

1a6c50d7f4a975b9.jpg

f3d69e49a90a0e9f.jpg

ca3765f4bc64b0ed.jpg

Jest to Suzuki XF650 Freewind z 97r, przebieg ok.38tkm (dosyć realny, mam historię tego moto odkąd trafił do PL w '99r). Moto rozmiarowo jest ok (na pewno za duże dla mnie nie jest: mam 195cm bliżej nieba), waży ok 180kg gotowy do drogi, więc jak na początek jest spoko i 48KM daję radę! zakrecony.gif Jest już przerejestrowany (dwóch poprzednich właścicieli nie pofatygowało sie do wydziału komunikacji i miałem pewne obawy czy nie będę miał problemów z rejestracją, ale poszło gładko), pcc i OC już też załatwione, więc tylko lać i jeździć (mam nadzieję). wink.gif

Sprzętowi należy się generalny przegląd, ale nawet jakby trzeba było coś zrobić to dałem na tyle mało, że jakoś to przełknę, a moto ma dodatkowo założone: gmole i stelaże pod tylne kufry wraz z kuframi, kufer centralny, podstawkę centralną, grzane manetki, wyższą szybę, osłony dłoni, akcesoryjną kierownicę z rozpórką, przeźroczyste kierunki. Generalnie moto jest w dobrym stanie, prowadzi się ok, raczej nie był przekoszony, ale trzeba będzie zrobić małe poprawki lakiernicze, naprawić licznik (prędkościomierz nie działa, ale już zamówiłem używany ślimak i mam nadzieję, że będzie ok, bo nowy kosztuję w poland position, uwaga......530zł pad.gif) i może zrobić co nie co przy silniku (daję o sobie znać powiedzenie: stuki, puki, suzuki crazy.gif). Narazie zanabyłem nową płytę pod topcasa i zamawiam strój do jazdy + kask uvex enduro. biglaugh.gif Fajnie się jeździ po leśnych dziurawych dróżkach, a śpiące policjanty to tylko większe rysy na drodze. grinser006.gif

pozdrawiam_motocyklowo

Napisano

> Witam,

> od prawie dwóch tygodni posiadam takie oto cudo:

> Jest to Suzuki XF650 Freewind

No gratulacje ....

kontaktowales sie z kolega od Freewinda do ktorego podalem namiar ?

Napisano
  • Autor

> No gratulacje ....

> kontaktowales sie z kolega od Freewinda do ktorego podalem namiar ?

Mam plan się na koniec tego tygodnia spróbować umówić, bo narazie moto stoi nie u mnie, więc chciałbym się z nim spotkać jak będę już miał go u siebie na stałe! Mam to cały czas w pamięci, bo mam z nim o czym pogadać! wink.gifwaytogo.gif

Napisano

> Mam plan się na koniec tego tygodnia spróbować umówić, bo narazie

> moto stoi nie u mnie, więc chciałbym się z nim spotkać jak będę

> już miał go u siebie na stałe! Mam to cały czas w pamięci, bo

> mam z nim o czym pogadać!

Do konca tygodnia nie ma go w W-wie ... w weekend prawdopodobnie skoczymy sobie na Litwe wink.gif

Lap go po weekendzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.