Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektryka w ccs... Problem mam :/

Featured Replies

Napisano

Panowie cos zlego mi sie zaczelo dziac w moim cienkim. Mianowicie chodzi o elektryke. Sprawa wyglada tak. Grzje mi sie przekaznik od swiatel itd. Zmienilem go bo stary juz byl ladnie nadtopiony. Niestety ale i skrzynce z bezpiecnzikami tez ise dostalo i w miejscu styku nr 30 troche sie stopila. Pozniej prawdopodobnie po czesci przez to palila mi sie prawa zarowka. Dzisiaj zajrzalem do skrzynki z bezpiecznikami i okazalo sie ze wlansie od pinu nr 30 kabel jak i zlaczka byly zasniedziale. Wymienilem ale nadal przekaznik sie grzeje. Dodatkowo zauwazylem ze napiecie na instalacji wynosi 13.6-13.8 V ( mam wskaznik napiecia w radiu ) przy wylaczonych swiatlach. Troche malo moim zdaniem bo np napiecie jakie pokazuje mi kondensator podpiety bezposrednio do aku wynosi 14.1-14.2 wiec moje podejrzenie co do alternatora, ze moze cos z nim nie tka chyba jest mylne . Jak jezdze z wylaczonymi swiatlami przekaznik oczywiscie sie nie grzeje ale i napiecie nie wynosi tyle ile powinno. Od czego zaczac szukac?? Czy moze to byc wina masy??Z tylu choinka mi sie nie robi wiec raczej styki w swiatlach sa ok. Nie mam pomyslu co sprawdzac. Moze ktos z was pomoze?? Pozdrawiam

Napisano

> Czy moze to byc wina masy??

tak. jak Cie uwali, albo jest prawie przerwana, to prady plyna nie tam gdzie trzeba. np. przez linke sprzegla albo przez przewod od czujnika temperatury w liczniku.

Napisano
  • Autor

No dobra to teraz ktora moze to masa byc?? Czy szukac raczej ktorejs od swiatel czy moze innej?? Bo jak nie mialem masy na silniku to wtedy pamietam ze nie dalo sie nawet silnika odpalic wiec glowna masa powinna byc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.