Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tak mnie tkneło... i wyszło szydło z wora

Featured Replies

Napisano

Podjechałem na hamownie. Pacjent Astra 1,7d - 2006 firmowa (gwarancja). Niby wszystko było dobrze - żadnych oznak jakiejkolwiek usterki napedu... Ot przypadek i mozliwość wykonania testu 'od ręki'

Test wykazał 20 KM mniej niż katalogowe zlosnik.gif. wiec auto do serwisu razem z dokumentem i rachunkiem za hamownie grinser006.gif

Oczywiscie stwierdzono po 14 dniach 'badania' - uszkodzenie wtrysków. Niewłaściwe paliwo, nie podlega gwarancji!

Szybki telefon do firmy i po godzinie prawnik zjawił sie w ASO. Razem z umową jaką ma moja firma na tankowanie w stacjach BP hehe.gif - obrót bezgotówkowy. Nie mogli wypiąć sie na paliwo zakrecony.gif, ba! firmowe auta monitorowane przez gps wiec stany paliwa i tankowań wraz z fakturami do wglądu zaproponował prawnik - swojemu odpowiednikowi zatrudnionemu w opel.pl

W wyniku spotkania 'na szczycie' - WSZYSTKIE auta mojej firmy bedą miały wymienione wtryskiwacze (o ile test wykaże ich mniejszą wydajność)

I taka myśl mnie nachodzi... co mógłby zrobić zwykły szarak-własciciel takiego auta bubla? Jak udowodniłby że to nie jego wina i naprawa winna być przeprowadzona w ramach gwarancji?

Napisano

Niestety raczej wielkie nic. Ciezko udowodnic ze tankuje sie tylko dobre paliwo. Wiec mozna na to zwalic naprawde wszystko

Napisano

> I taka myśl mnie nachodzi... co mógłby zrobić zwykły

> szarak-własciciel takiego auta bubla? Jak udowodniłby że to nie

> jego wina i naprawa winna być przeprowadzona w ramach gwarancji?

Jak to co ??? Dużo zeby.GIF

- montuje na swój koszt GPS,

- bierze taki sam sposób rozliczania za paliwo,

- ma kolegę mecenasa (bo na etat nikłe szanse wink.gif )

i sprawa załatwiona hahaha.gif

A tak na serio to niestety g....o może. Jak nie opiera się większa masa, to jednostka jest skazana na porażkę, jedynie wyjątki z duża determinacją, wolnym czasem i zaciekłością hiszpańskiego byka coś zdziałają frown.gif I to jest przykre.

"Podpuść" prawnika, aby na drodze prywatnej zapytał się co on miałby zrobić, gdyby to jego prywatne auto było w tej sytuacji. Czy pomogliby bo prawnik, czy spuścili na drzewo bo to "zwykły" ludźik.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.