Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotel kierowcy w Albei

Featured Replies

Napisano

Hej,

chciałbym zapytać się właścicieli Albei o fotele kierowcy - jakie są Wasze odczucia co do wygody i zużywania się fotela w trakcie eksploatacji. Mój fotel ma zaledwie 2 lata i "wysiedziane" 20kkm a mam wrażenie, że się trochę zapadł i dosyć dziwnie się na nim siedzi, fotel pasażera jest wciąż OK... Zastanawiam się nad poszukaniem jakiegoś dobrego tapicera, który zrobiłby jakis sensowny "face lifting" fotelowi...

--

Pozdrawiam,

Paweł

Napisano

Do wygody nie mam większych zastrzeżeń, mimo że jest "taboretowaty". Rrobiłem w nim bardzo długie trasy bez szkody dla zdrowia.

Szara tapicerka łatwo się brudzi...

O zużyciu się nie wypowiadam, bo mam tylko 14 tyś. na liczniku (większość z tego to przejazdy Szwecja - Polska i z powrotem).

Jedna rzecz, która mnie mocno wkurza to dziwna symetria zegarów, przez co przy optymalnym dla mnie ustawieniu kierownicy i fotela zegary są przesunięte za bardzo w lewo. Powoduje to wrażenie, że kierownica jest krzywa (albo siedzenie). wink.gif Dopiero jak pomierzyłem wszystkie odległości to się uspokoiłem... (jest to zapewne wymysł tego samego sadysty co projektował podziałkę na prędkościomierzu...)

Napisano

mam 100kg przejechalem 34tys albea , co do fotela to wglebien nei mama ale jest pomarszczony z lewej strony bo czesto wysiadajac przygniatam ta czesc fotela. Poza tym czasami zaskrzypi jak sie "kokoszę". Generalnie jest sprawny ze tak to ujmę co do wygody to tak 5/10 ani zly ani super ergonomiczny. Czasami jednak wierce sie bo nie moge znaleźć optymalnej pozycji za kierownica.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.