Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup RENAULT SCENIC 2002R 1.9dci

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie na co zwrócić szczególną uwage przy zakupie takiej renówki, żona moja zawsze chciała scenica osobiscie to ja wybrałbym pasata b5, głównie to ona bedzie jezdzić nim do pracy jak sprawuja sie te silniki disla w tych samochodach .

a wynalazła sobie cosik takiego

http://moto.allegro.pl/item464097470_renault_scenic_1_9_dci_02_klima_esp_super_stan.html

Napisano

Jak dla kobity to napewno Scenic...

Jakbym mojej mamie zaproponowal b5 to by mnie smiechem zabila,ze na podlodze nie bedzie siedziec.

Napisano

Silnik był myty!!! Zerknij tam gdzie jest koło zapasowe jak był bity z tyłu to powinny być ślady pod kołem zapasowym.

Napisano

hmm na pierwszy rzut oka ładnie sie prezentuje ale to trzeba jechac i osobiście ogladnąć.zwróć uwage na turbine - podczas jazdy czy bardzo szumi, stojąc w miejscu kręć kierownicą w lewo i w prawo na maxa i sprawdz czy niema jakiś stuków,puków itp - sprawdzisz w ten sposów newralgiczny punkt - maglownice.i cóż więcej niewiem.gifgeneralnie patrz na ogólny wygląd, zużycie w środku i stan lakierniczy.patrząc na foty rzuciło mi się jedno w oczy-zbyt niski poziom płynu w chłodnicy - jest praktycznie na minimum - sprawdz czy niema gdzies wycieku.

Napisano

Na pewno wtryski, to silnik oparty na technologii CR, więc bardzo czuły na jakość paliwa, oczywiście jak ktoś wcześniej wspomniał turbo. Reszta w/g ogólnych zasad.

Napisano

> Witam

> Mam pytanie na co zwrócić szczególną uwage przy zakupie takiej

> renówki, żona moja zawsze chciała scenica osobiscie to ja

> wybrałbym pasata b5, głównie to ona bedzie jezdzić nim do pracy

> jak sprawuja sie te silniki disla w tych samochodach .

> a wynalazła sobie cosik takiego

> http://moto.allegro.pl/item464097470_renault_scenic_1_9_dci_02_klima_esp_super_stan.html

Jak w każdym dielsu najważniejsze są wtryski. Jeżli już się zdecydujesz to pierwsze co to wymień filtr paliwa. Ja z moim cackiem (foka) po 300 km walczę już 3 dzień z tryskami frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.