Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bezpiecznik - elektryczne szyby CC sporting

Featured Replies

Napisano

Witam. W którym miejscu jest bezpiecznik od elektrycznych szyb w Cinquecento sporting?

Z góry dziekuje za odpowiedz

Napisano

Jak fabryczne to doczepiony jest do obudowy skrzynki bezpieczników po prawej stronie ok.gif

Napisano

> Jak fabryczne to doczepiony jest do obudowy skrzynki bezpieczników po

> prawej stronie

ja sobie załozyłem w piatek zeby.GIF i mam drugi bezpiecznik jako ten do szyb. Tak jak było w schemacie instalacji, który ktos mi wrzucił na forum w czwartek.

48423b7a85052df6m.jpg

Napisano
  • Autor

> Jak fabryczne to doczepiony jest do obudowy skrzynki bezpieczników po

> prawej stronie

Ok. Dzieki wink.gif Bo wyciągłem tą kostke odpowiedzialną za otwieranie i zamykanie szyby od kierowcy. Chciałem tylko wcisnąc tą lampke która oswieca ten przycisk. Niestety przycisk mi sie rozleciał w rece i odelciały takie dwie balszki i przez chwile sie zwarcie zrobiło. Mam nadzieje, ze poszedł tylko bezpiecznik bo teraz ani szyba od kierowcy ani od pasazera nie reaguje na otwieranie

Jednak nie moge zlokalizowac tego bezpiecznika :/ Szyby elektryczne sa juz fabrycznie zamontowane. Patrzyłem przy obudowie skrzynki, przegladnąłem kazdy bezpiecznik i wszystkie sa ok. Nic mi chyba nie pozostaje jak dalej szukac jutro

Napisano

Jak nieznajdziesz to cykne Ci fotke, gdzie to jest jak chcesz smile.gif

Napisano
  • Autor

To prosił bym o tą fotke jak możesz wink.gif bo juz nie mam pojecia gdzie szukac, przegrzebałem wszystko co możliwe i nigdzie nie moge znaleźc

Napisano

> To prosił bym o tą fotke jak możesz bo juz nie mam pojecia gdzie

> szukac, przegrzebałem wszystko co możliwe i nigdzie nie moge

> znaleźc

A czy jest jeden bezpiecznik na obie strony, czy po jednym na strone? Bo mi tez przestala dzialac ta od strony kierowcy, a druga smiga normalnie. Thx for help.

Napisano
  • Autor

Jest chyba tylko jeden z tego co mi sie zdaje.

Napisano

Jest jeden na obie strony, zaraz ide zrobić foto i wkleje waytogo.gif

Napisano

> Jest jeden na obie strony, zaraz ide zrobić foto i wkleje

Dzieki! Kurde to ciekawe co sie sypnelo. Moze jakas wtyczka sie wypiela, albo kabelek przetarl.

Napisano

3maj foty zlosnik.gif

281598866-1.jpg

281598866-2.jpg

post-85818-14352498272168_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> 3maj foty

Dzieki smile.gif to u mnie niestety tak nie ma frown.gif bezpiecznik musi byc gdzie indziej...

Napisano

No to dziwne confused.gif

Sprawdź jeszcze od strony pasażera pod deską, wyżej miejsca na nogi, może tam ktoś umieścił oink.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Ok mam smile.gif był poprostu odczepiony od skrzynki z bezpiecznikami i wisiał sobie wysoko. Dzieki Twoim zdjęciom znalazłem bo szukałem poprostu tej białej wtyczki. Ktoś odczepił również drugi kabel z bezpiecznikiem ten niebieski i były one koło siebie. Teraz juz przyczepiłem do skrzynki oba bezpieczniki wiec nie bedzie na przyszłosc problemów. A i rzeczywiscie wczorajsze zwarcie spaliło tylko bezpiecznik wiec wszytsko juz ok.

Dzieki jeszcze raz 20.GIF

Napisano

Nie ma sprawy 20.GIF

I na przyszłość w razie czego to ten niebieski drugi bezpiecznik jest od centralnego zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.