Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra 1 dusi sie i nie wchodzi na obroty

Featured Replies

Napisano

Witam ,mam następujący problem ,od kilku dni po odpaleniu auta i próbie zrywnego odjechania auto zaczyna sie dusić,takiej sytuacji nie mam kiedy auto pracuje juz na wysokich obrotach ,niestety kiedy na wolnych obrotach wcisne gaz do połowy auto tak jakby niepaliło na wzszytkich swiecach,Kable wymieniałem 2 miesiące temu po podobnym objawie i jakiś czas było ok. czekam i prosze o pomoc

Napisano

A kopułke sprawdzałeś? Jest duza wilgoć - to moze byc wina kopulki. Tak samo mialem jak ty.

Napisano
  • Autor

Tak sprawdzalem miała sporo czarnego osadu na stykach ,wyczyściłem ją i palec ale nie jest lepiej ,może to wilgoć??????????/

Napisano

Mialem identyczne objawy jak twoje. Wymienilem przewody, nic nie pomoglo, kopulke wyczyscilem bylo ciut lepiej przez kilka dni. Wymienilem kopulke i jak reka odjal. Problemy mialem tylko po deszczu.

Napisano

Ja mialem podobny problem wymienilem modul zapolonowy i jest pieknie biglaugh.gif

Napisano

ja mialem podobnie a teraz w ogole nie moge odpalic i tez sie tak zastanawiam czy to modul tylko jak to sprawdzic pod blokiem?

Napisano

> ja mialem podobnie a teraz w ogole nie moge odpalic i tez sie tak

> zastanawiam czy to modul tylko jak to sprawdzic pod blokiem?

Pozyczycz od kogos z takim samym silnikiem i podmienic i zobaczyc czy dziala modul znajduje sie pod cewka tam duzo roboty nie ma smile.gif

Napisano

> Pozyczycz od kogos z takim samym silnikiem i podmienic i zobaczyc czy

> dziala modul znajduje sie pod cewka tam duzo roboty nie ma

tak bede musial zrobic

Napisano
  • Autor

czytałem dzis troche fora i ludzie opisują podobną sytuacje ale kiedy się rozgrzewa ,dziś rano auto było zimne i tez przerywało,powyżej 3 tys. jest ok. ale jak jade i chce gwałtownie przyspieszyc to sie dławi kiedy ujme troche gazu to wskoczy i jedzie dalej

Napisano

u mnie wyglada na to ze jak na razie to pompa paliwa jutro bede wiedzial na 100%

• 9 miesięcy później...
Napisano

> czytałem dzis troche fora i ludzie opisują podobną sytuacje ale kiedy

> się rozgrzewa ,dziś rano auto było zimne i tez

> przerywało,powyżej 3 tys. jest ok. ale jak jade i chce

> gwałtownie przyspieszyc to sie dławi kiedy ujme troche gazu to

> wskoczy i jedzie dalej

Podepnę się pod istniejący temat: w moim przypadku problem występuje gdy silnik jest juz ciepły. Dławienie sie silnika ustępuje dopiero po osiągnięciu temperatury ok. 90 stopni. Kable, świece wymionione - może to DIS? (X14XE)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.