Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycieraczka tył

Featured Replies

Napisano

jako ze ramie wycieraczki uległo uszkodzeniu frown.gif mam do Was pytanie czy wieloklin do mocowania ramiona jest taki sam jak w innych fiatach ?? chodzi mi o rozmiar, moze ktos zamieniał ramie na jakies z innego modelu, albo wogole z innej marki !! . Narazie walcze ze sciagnieciem zwłok frown.gif zastanawiam sie czy z punto, pandy, nie podejdzie ramie, są duzo tańsze niz oryginał z maryski. A zamiennik wyglada tak jakos nieciekawie frown.gif

Napisano

Pasuje (przynajmniej z Punto I), ale nie wygląda. Jest poza tym prosta, a nie łaman i krótsza przez co mniej efektywna.

Napisano

> jako ze ramie wycieraczki uległo uszkodzeniu mam do Was pytanie czy ...

zamiennik oferują do FIAT MAREA, PALIO i PUNTO I

jakiś tekst

więc, oryginał też powinien pasować

Napisano
  • Autor

no tak ale to własnie zamiennik który paskudnie wyglada frown.gif no coz ale jak nie ma to nie ma frown.gif bedzie paskudne ale funkcjonalne

Napisano

> jak nie ma to nie ma bedzie paskudne ale funkcjonalne

Zawsze możesz zapytać na allegro i kupić używany oryginał w przystępnej cenie.

Ja tamtych wycieraczek nie polecałam, tylko odpowiadając na pytanie podałam samochody, z których wycieraczka będzie pasowała

Napisano
  • Autor

> Ja tamtych wycieraczek nie polecałam,

ale ja nie mam pretensji smile.gif wręcz przeciwnie, dzieki za odpowiedz smile.gif

narazie pokleiłem stare ramie, przerobiłem mocowanie na zwykłą wycieraczke, tyle ze nie zbiera pod samym spryskiwaczem, jak by słabo docisnieta, kupie jeszcze jakas płaską moze bedzie lepiej dzialało.

Napisano

Przeprasam ze sie wtrace ale gdzie mozna dostac tą gumęktóra uszczelnia tylną wycieraczkę (na szybie)bo mi sie juz wyrobilą i leje sie woda koło niej.??

Napisano

maximuss, zależy ile dla Ciebie jest drogo a ile tanio, ja kupiłem na allegro ramie wycieraczki nowe - kompletne, oryginalne ( ramie + guma) za 99 zł.

Stara z ułamana końcówką leży chyba jeszcze gdzieś w garażu.

Napisano

Ja wymieniłem gumke oink.gif ale mi coś wycieraczka tak dziwnie teraz leży.Znacie powód albo sposób na nią?

Napisano
  • Autor

teraz na allegro znalazłem oryginał ?? champion za 120 kilka zł do tego wysyłka wiec jakies 150 zł to całkiem sporo.

Napisano

> teraz na allegro znalazłem oryginał ?? champion za 120 kilka zł do

> tego wysyłka wiec jakies 150 zł to całkiem sporo.

tu masz za 109zł:

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

jeszcze sie zorientuje ile toto w sklepie kosztuje, bo z allegro to mam juz złe doswiadczenia. Ale dzieki za dobre checi smile.gif naprawiona narazie działa, testowałem przez 10 km dzisiaj i dotrwała smile.gif

Napisano

Ja własnie mam taką jak w linku od "pysia109" - orginał i mam na jakis czas spokój. Bardzo szybko dotarła do mnie po zalicytowaniu chyba w ciagu 2 dni.

Jak pytałem sie w sklepie to za orginał chcieli okolo 300zl, chyba ochu...eli.

Napisano
  • Autor

dzis kupiłem wycieraczke banana marki tesco za 19.90 i powiem wam ze zbiera na całej szybie zeby.GIF270635636-JUMP2.gif jeszcze tylko poprawie mocowanie co by to było na dłuzej smile.gif

Napisano

> Jak pytałem sie w sklepie to za orginał chcieli okolo 300zl, chyba

> ochu...eli.

Ostatnio na giełdzie w Lubinie za całość (zamiennik ramienia +pióro) 40 zika .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.