Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doradcie plizz co zrobić!!

Featured Replies

Napisano

Witam Wszystkich,chciałbym sprzedać sprzedania Civica 91r po stłuczce,ktoś wjechał mi w tyłek,poszła tylna klapa,tylni zderzak,i w śrdoku bagażnik,rama auta i tylna belka jest nienaruszona,przod,boki oczywiście też,auto myślę że warto sprzedać na cześci choć może ktoś będzie chciał je sobie zrobić,auto jeździ dowód rejestracyjny nie jest zatrzymany,wszystkie światła w całości i są sprawne,wnętrze czyste zadbane,fotele całe nienaruszone,auto na alusach,z dodatków to ma jeszcze szyberdach mechaniczny,lakier metalic szary grafit i zderzaki w kolorze nadwozia choć mozna już mówić o jednym przednim bo tylny jest uszkodzony,reszta to standart jak wspomaganie,reg świateł i kolumny keirownicy,auto nie ma eletryki typu centralny albo szybki,choć jest ponoć pod to przygotowane ...tyle że ogólna blacharka pozostawia wiele do życzenia wiadomo korozja,poprzedni właściciel nie szczędził szpachelki,więc może barziej by się opłacało na części silnik,drzwi,szyby itd. ja jestem laikiem w temacie ale może znacie kogoś kto za rozsądną cenę chciałby kupić autko,komisy i kolesie z ogłoszenia dają śmieszne pieniądze a mi osobiście zależy na czymś większym...bardzo Was proszę o info i pomoc...postaram się też jakieś fotosy dorobić...pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki,jak interesują Was jakieś dodatkowe informacje to piszcie,ja na temacie kompletnie się nie znam dlatego ten opis może pozostawiać wiele do życzenia...jak macie jakieś namiary no osoby zainteresowane albo jakieś firmy ktróe nie zdzierają skóry z człeka to piszcie!pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.