Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dymiący bravolot norma czy usterka

Featured Replies

Napisano

to znowu ja spalanie ponoć mam w normie ale może być mniejsze. mam jeszcze jeden problem dymi mi furka przy ostrym wyprzedzaniu że szwagier dla jaj wycieraczki za mną włanczał. jak to wyeliminować może przepływomierz wyczyścić i gdzie on u licha jest ja być ciemna masa w tych sprawach. wink.gif

Napisano

A jakie paliwo lejesz. U mnie jak lałem na podrzędnych stacjach to tak kopcił że samochodów z tyłu nie widziałem, a jak leje dobre paliwo to wogóle nie kopci. Albo wymień filtr paliwa.

Napisano
  • Autor

leje załatwiane paliwo za tanią kase ale wiem że jest z dobrego źródła. zobacze jak mój filter. dzięki wink.gif

Napisano

U mnie jest to samo> Przy wyprzedzaniu przy mocniejszym nadepnięcie robię mała zasłonę dymną. Znajomy mi mówił żeby co jakiś czas przegazować go na trasie i przeczyścić cały układ "odlotowy". Sam sie też zastanawiam czy nie czas już wtryskiwacze przejrzeć. Ale na razie trzeba tylko uważać z cięzką nogą. Pozdrawiam

Napisano

po pierwsze paliwo, po drugie filtry, po trzecie wtryski, po czwarte to dizel wiec bedzie dymil, ale nie powinien az tak bardzo, a po piate moze to byc wina wydechu ja np. nie mam jednego tlumika wiec bardziej kopci niz jakbym go mial.

Napisano

> to znowu ja spalanie ponoć mam w normie ale może być mniejsze. mam

> jeszcze jeden problem dymi mi furka przy ostrym wyprzedzaniu że

> szwagier dla jaj wycieraczki za mną włanczał. jak to

> wyeliminować może przepływomierz wyczyścić i gdzie on u licha

> jest ja być ciemna masa w tych sprawach.

mi nie dymi przy gazowaniu. co najwyzej tylko przy odpalaniu poleci delikatny dymek... ale to chyba normalne wink.gif

przeplywomierz to czesc, zaznaczona na zielono. niestety aby sie do niego dostac, trzeba wyjac aku, i zdjac polke na ktorej sie trzyma (chyba 4 czy 5 srob). pierwszy raz zdejmowalem to w 20min, teraz mieszcze sie ponizej 5min wink.gif

275557928-nadajnik.JPG

Napisano

Trzeba go ostro pogonić aż wyrzuci sadzę z wydechu. Ja tak od czasu do czasu robię. Na początku zostawia taką zasłonę dymną, że nie widzę, co dzieje się z tyłu, ale po kilku takich ostrych butach zostaje tylko lekka, czarna mgiełka. Pewnie wtryski mam już też nie najlepsze, ale zdecydowanie pomaga okresowe "przedmuchanie" wydechu. waytogo.gif Jeśli będziesz brał się za czyszczenie przepływki, to bądź bardzo ostrożny. Czujnik jest naprawdę delikatny, mnie udało się go połamać... crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.