Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie mówię żegnam lecz do widzenia (1% nie techniki)

Featured Replies

Napisano

Witam forumowiczów z kącika Astry.

Jak widac w podpisie sam jestem posiadaczem Astry. Lecz nadszedł czas na zmianę auta.... a że trafia się od dobrego znajomka Nissan Almera '05 to się przesiadam (oczywiście znając juz duże minusy tego auta). Ale jednak stan samochodu o niebo lepszy stąd taka decyzja.

Chciałbym w tym miejscu powiedzieć że kącik Astry był mi bardzo pomocny ...to własnie dzieki jemu ja-nieznajacy się na mechanice kierowca wiedziałem jak gadac z mechaniorami na co im zwracać uwagę przy naprawach. A już nie wspomnę ile porad sam zastosowałem w "dułbaninie" przy samochodzie.

W prawdzie Astra jeszcze nie sprzedana ale od poniedziałku Almerka jednak będzie mnie obchodzić troche więcej wink.gif

Mogę tylko żałować że na Autokąciku nie ma specjalnego forum poświęconemu Almerze - jest tylko ogólne dotyczące aut japońskich.

Tak czy inaczej bardzo dziekuje za wszelkie porady, sugestie, sposoby rozwiązania problemów Asterkowych......jednoczesnie przepraszam za brak mojego wkładu w forum ale jak juz pisalem nie znam sie na samochodach na tyle żeby komus doradzać czy stawiać diagnozy...

P.S.

poza niezliczona ilościa pomocnych postów i tematów dwa zwróciły moja uwagę.... sławny juz temat o parowaniu szyb Lelka ok.gif i temat o zmianie koloru podświetlania zegarów..... wink.gif

I jeszcze jedno. Czy może znacie jakiś "zakład", sklep który byłby w stanie przyjąc ode mnie w rozliczeniu letnie opny od Astry (Fuldy kupione w lipcu 2008 i pojeżdżone może ze 3000 km) w zamian za nieweilką dopłatę i kupienie nowych letnich do Almery bo te co są to raczej juz kiepskawe. Niestety rozmiarowo nie jestem w stanie zrobić przekładki z jednego autka do drugiego

Jeszcze raz pozdrawiam

Napisano

Jest specjalny topik do pożegnań ........

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.