Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dławiące się UNO 1.0

Featured Replies

Napisano

Witam,

Mam Uno 96rok, 1.0. 102 tyś oryg. przebiegu.Autko odpala mi od pierwszego "strzału" przejadę jednak 500m i silnik się jakby dławi, daję mu w gaz a on jak muł się zachwouje po czym zaczyna nim rzucać i na koniec gaśnie:/ Wymieniłem pompę paliwa, filtr paliwa i nic to nie pomogło objawy takie same. Nawet na wolnych obrotach nie pracuje równo i po jakimś czasie szarponie go i gaśnie. Wczoraj ledwo dojechałem pod dom:/Może mieliście podobny problem? Pozdrawiam!

Napisano

u mnie było tak jak piszesz, odpalała bez problemu potem jechał kawałek i dławił się i gasł... ciężko go było odpalić, długo kręcić trzeba ale jak już zapalił to jechał bez problemu...

do tego dużo palił i to było przez UFO uwalone spowodowane... łatwo je sprawdzić

Napisano
  • Autor

Możesz mi podpowiedzieć co to jest to UFO:)) no i jak to sprawdzić? dzieki z góry!

Napisano
  • Autor

Dzieki ,

po weekendzie biorę sie z ten korektorek, mam nadzieje,że go kupię gdzieś:) Pozdrawiam!

Napisano

spokojnie z tym kupowaniem, najpierw go sprawdź... mimo że to nieduży wydatek... coś koło 20 zł to nie warto w błoto wyrzucać...

Napisano

> u mnie było tak jak piszesz, odpalała bez problemu potem jechał

> kawałek i dławił się i gasł... ciężko go było odpalić, długo

> kręcić trzeba ale jak już zapalił to jechał bez problemu...

> do tego dużo palił i to było przez UFO uwalone spowodowane... łatwo

> je sprawdzić

od ufo silnik nie gaśnie, ufo przestawia przyśpiesza tylko zaplon o kilka stopni na wolnych -niskich obrotach.W czasie pracy silnika odłącz wężyk od ufo, jeżeli zmieni sie praca silnika to powinno być dobre.

Napisano

jak uważasz... u mnie gasł a po wymianie TYLKO ufo przestał... więc ja uważam że to od tego...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.