Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stuki, puki... chłodnica oderwana ;/

Featured Replies

Napisano

Witam, dziś jadać sobie kropka na nierównościach słyszałem rożne stuki, puki itp. Myślałem, że tłumik okazało się że nie.

Zajrzałem pod maskę, ruszam chłodnicą i okazało się ze od góry nie trzyma się na żadnym mocowaniu slinka.gif

I tutaj moja prośba do was, ma ktoś zdjęcia gdzie chłodnica ma mocowania? Z tego co widziałem to jedna na samym środku, taka gumka, u mnie była oderwana slinka.gif

I jak do tego się zabrać i gdzie dostać gumki? Bo pytałem wszędzie i lipa slinka.gif tak samo do tłumika końcowego nie mogę dostać slinka.gif

Napisano

Ja kupiłem w ASO jest to taki kawałek plastiku z uchem wypełnionym gumką, przykręcany do górnej belki.

Niestety nie pamiętam ile mnie to kosztowało bo kupowałem wszystkie mocowania do chłodnic sick.gif, a w tym jedną gumkę niepotrzebnie za całość dałem 108 PLN.

Gumki do podwieszenia tłumika kup od malucha tanio i pasują biglaugh.gif

Napisano

Możliwe ze oberwane ucho to tylko objaw. Chłodnica jest osadzna u podstawy w poprzeczce (stalowy kształtownik) na dwóch takich gumowych "czopach". W kropkach którym zdarza się ..hm... wspinać na krawężniki;) czasem ta beleczka się luzuje. Jest przykręcona śrubami do konstrukcji karoserii). nawet w ekstremalnym przypadku (sruba wyrwana z gwuntu) da się to naprawić po prostu inną śrubą z nakretką i podkładkami. Trzeba by sprwdzić to na podnośniku lub w kanale.

Napisano
  • Autor

No ja jutro też jade do ASO po ten uchwyt środkowy 270751858-jezyk.gif...

Od malucha? przeciesz maluch nie miał gum do mocowania tłumnika 270751858-jezyk.gif

Napisano

> No ja jutro też jade do ASO po ten uchwyt środkowy ...

> Od malucha? przeciesz maluch nie miał gum do mocowania tłumnika

A może to od tico są hmm.gif

Kupiłem we wrześniu 2005 za 10,50 komplet i do dziś bezproblemowo trzymają (cholera nie zapisałem od czego to było frown.gif )

Napisano

jak wyjmowałem wiatrak z punta 1 to chlodnice przyczepiałem opaskami i tak miesiąc auto jeździło i nic się ie stało zeby.GIF

Napisano
  • Autor

org. gumy do pII hgt, nigdzie nie moge dostać slinka.gif mam nadzieje ze jutro w ASO dostane.

a co do chłodnicy to, też kombinowałem ja ją tu opaskami, ale nie ma jak slinka.gif

Napisano
  • Autor

dobra, już wszystko prawie okej, tylko jeszcze troszkę tłumik stuka przy szybkich skrętach i mocnych slinka.gif Gume do tłumika dostałem w Mysłowicach zeby.GIF za 8zł do HGT zeby.GIF w ASO nie mieli :/ A co do chlodnicy to rozebrałem troche autko i opaski elektryczne poszły w ruch i jak narazie smiga zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.