Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dvd w samochodzie

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich na tym forum

przeskakuje z sasiedniego forum zeby zapytac sie was czy dobrze rozumuje, tzn chodzi mi o to ze mam radio pionka 7700 i jest w opcjach napisame ze ma mozliwosc sterowania odtwarzaczem dvd czyli jak kupie sobie odtwarzacz dvd i wsadze go do schowka i do tego podlacze jakas matryce tft to bedzie dzialac ?? jesli sie myle to prosze wytlumaczcue mi gdzie tkwi blad.

narazie przymierzam sie zeby wskrzesic cos takiego i zaczynam dlubac w temacie.

pozdrawiam.

Napisano
Dokładnie tak - kupisz odtwarzacz DVD, podłączasz go przez "Line IN" do radyjka a sam odtwarzacz podłączasz do monitorka. I to by było na tyle w wielkim skrócie smile.gif
Napisano
  • Autor

ok dziekuje smile.gif

a ten line in to moze taka mala kostka ??

wiesz moze jak wyglada strerowanie ze strony pioneera ??

warto zrobic taka kombinacje ze dvd jakas taniocha boszmana np to:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66597188

a matryce alnipne taka:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65590868

da sie spotkac odtwarzacz dvd + odbiornik tv w jednej puszcze tak zeby podlaczyc to do radia i matrycy w takiej kombinacji jak wyzej napisalem ??

Napisano

> ok dziekuje

> a ten line in to moze taka mala kostka ??

"Line In" to gniazda tzw czincze w ilości dwóch sztuk smile.gif

275614779-3.jpg

Jak widzisz - 6 gniazd (możesz podłaczyć dwa monitorki). Dwa czincze R-Ch i L-Ch podłaczasz do radia a video1 do monitorka

> wiesz moze jak wyglada strerowanie ze strony pioneera ??

> warto zrobic taka kombinacje ze dvd jakas taniocha boszmana np to:

> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66597188

Co do Boszmanów to może się nie będę wypowiadał. Tu na tym kąciku sprzęt ten uznawany jest za najlepszy przykład tandety i przesady (przykładowo wzmacniacze po 5000W hehehe)

> a matryce alnipne taka:

> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65590868

Całkiem fajny sprzęcik ok.gif

> da sie spotkac odtwarzacz dvd + odbiornik tv w jednej puszcze tak

> zeby podlaczyc to do radia i matrycy w takiej kombinacji jak

> wyzej napisalem ??

Jest coś takiego - co więcej wszystko jest w jednej, jak to napisałeś, puszce i sprzęt ten nawet nie potrzebuje tego, by go podłączać pod osobne radyjko. Zobacz T U T A J sprzęt z tych najtańszych.

post-19176-14352465237456_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

najlepszy to jest boszman 10000 watt zakrecony.gifheheh smile.gif

mam w bagazniku signata i infinity tak wiem cos o boszmanie wink.gif chodzi mi o to ze granie w samochodzie mam bardzo fajnie zrobione i to mi pasuje ale na deser bym zrobil sobie jeszcze dvd i sie zastanawiam czy warto oszczedzac na odtwarzaczu dvd czy nie ma to za bardzo znaczenia bo na matrycy nie chce oszczedzac ale tez nie chce wydac majtku a ta alpina wydaje mi sie zupelnie ok i nie czepial bym sie jej, moze cos uda mi sie z ceny zejsc. a jesli chodzi o odtwarzacze dvd to nie widzialem nic dobrego w niskiej cenie frown.gif sa same fersty boszmany jakies jeszcze takie udajae alpinke i inne go..ka....

Napisano

Trudno powiedzieć... Sam osobiście gdybym założył sobie DVD w samochodzie to pewnie nie pokazywałbym się już w domu i wogóle nie wychodził z samochodu biglaugh.gif

Napewno masz gdzieś w pobliżu sklepik, gdzie może pozwoliliby Ci na test sprzętu w Twoim samochodzie - wtedy łatwiej o jakąś ocenę, no i wybór najodpowiedniejszego sprzętu ok.gif

Napisano
  • Autor

hehe wink.gif

skonczy sie tym ze podjade do warsztatu gdzie dobieralem skrzynie i wzmaka oni sie tez bawia w w dvd. zobaczymy co ten czlowiek powie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.