Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Gaz ul. Ostrobramska 38a Wawa - dobry instalator?

Featured Replies

Napisano

Cześć!

Czy instalator w tytule posta jest godny zaufania?

Chodziłoby o Prinsa do mojego Superba 1.8T @193HP.

Wtryskiwacze najlepiej brązowe.

Pozdrawiam,

Tomek.

Napisano

Zakładałem STAGa 300 z Valtekami do 6 garów ok.gif

Właśnie dobijam 10kkm od założenia i muszę pamiętać o przeglądzie 270751858-jezyk.gif

Napisano

Witam

Ja do swojego Superba zakładałem tam instalację w grudniu 2008r. Silnik 1.8T AWT. Właściciel zakładu Piotrek jest jednym z lepszych fachowców w tej dziedzinie jeżeli chodzi o trudne auta. Co do montażu to mogliby się bardziej przyłożyć ale chodzi tu tylko o estetykę.

Pozdrawiam

Napisano

> Co do montażu to mogliby się bardziej przyłożyć ale chodzi tu

> tylko o estetykę.

U mnie jest ładnie wink.gif

Natomiast jeśli chodzi o ustawienia to jest jeden koleś co niezbyt to umie i na pierwszym przeglądzie trzeba było ustawiać od podstaw bo mapa mi się rozjechała.

Po regulacji jest waytogo.gif

Napisano

Generalnie dobra firma.

Ale rzeczywiście są kłopoty ze starannością, po wyjeździe z zakładu zapalił mi się check, po pierwszym przeglądzie - to samo itd. - musiałem 4 razy na poprawki jeździć. Reduktor mam na ponad metrowych wężach - bo tak było najłatwiej.

Czasem mają problemy z organizacją i mimo umówienia się na konkretną godzinę trzeba sobie parę kwadransów odczekać.

Poza tym OK. Nakulane 20kkm, w tym czasie 2 usterki naprawione w ramach gwarancji (padł mapsensor i poluzowała się wtyczka od wielozaworu).

Napisano

> Generalnie dobra firma.

> Ale rzeczywiście są kłopoty ze starannością, po wyjeździe z zakładu

> zapalił mi się check, po pierwszym przeglądzie - to samo itd. -

> musiałem 4 razy na poprawki jeździć. Reduktor mam na ponad

> metrowych wężach - bo tak było najłatwiej.

> Czasem mają problemy z organizacją i mimo umówienia się na konkretną

> godzinę trzeba sobie parę kwadransów odczekać.

> Poza tym OK. Nakulane 20kkm, w tym czasie 2 usterki naprawione w

> ramach gwarancji (padł mapsensor i poluzowała się wtyczka od

> wielozaworu).

Właśnie miałem podobny przypadek, tylko u mnie nie zapieli do końca wtyczki od czujnika położenia wału i po 300 km wywaliło check. Podjechałem do nich to tylko się uśmiechneli.Trochę mnie to nerwów kosztowało

Napisano

> są tańsi równie dobrzy.

to napisz jacy zlosnik.gif

Napisano

Ja ze swojej strony mogę polecić zakład Migaz-s na ul. Modlińskiej 264a oczywiście w Warszawie LINK .

Zakładałem u tego Pana (Marka) instalację do swojego Volvo s60. Chciałem dobrą instalację więc zdecydowałem się na Landi Renzo Omegas, a miałem jeszcze do wyboru Staga. W tej firmie zakładał również mój brat inst do Astry G (Staga). Człowiek prowadzący ten warsztat jest bardzo sympatyczny i w każdej kwestii można się z nim dogadać.

Warsztat ten jest polecany na innym forum o tematyce LPG, na którym zresztą się udziela i wielu ludziom pomógł rozwiązać problemy co mnie głównie przekonało, że się zna na tym co robi.

Aha dodam, że instalację założył mi 800 zł taniej niż powiedzieli mi za taką samą inst. w Nagaz Stefanowski w Łodzi. screwy.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Powiem tak, ogólnie zakład ma człowieka, który zna się na rzeczy. Tak jak ktoś pisał może to właściciel (na montażowni wygląda jak kierownik zlosnik.gif )

Moja instalka ma z 50-60 kkm, generalnie bez problemu.

Problem to regulacja na komputerze - nikt oprócz gościa wyżej nie zna się dobrze na programach, i następnym razem tych bałwanów nie dopuszczę żeby sami coś regulowali.

W kwestii przeglądów co 10-15 tysięcy, koszt 150 zł (uzależnione od instalki). Nic nie robią na takim przeglądzie oprócz 1 filtra, zapytania się czy są problemy, podłączeniu pod kompa.

Zero sprawdzenia przewodów itp.

Osobiście więcej na zwykły przegląd do nich nie pojadę, bo filtr za 150zł to trochę za drogo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.