Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzęgło piszczy

Featured Replies

Napisano

Witam wczoraj uslyszalem straszny halas otworzylem maske a to po stronie skrzyni.Tak jakby sie cos zacieralo.Nie reaguje wogole na pedal sprzegla.I nie robi tego caly czas.Pohalasuje i przestanie za chwile znowu.Co to moze byc???

Napisano

sprawdz olej w skrzyni czy jest go tyle ile powinno byc, ja w 899 wymienialem zestaw cale sprzeglo docisk i lozysko firmy Valeo,moze byc tak ze to lozysko oporowe u Ciebie sie odzywa...ale lozysko zuzyte popiskuje...

U mnie pomoglo to na jakis czas i teraz ciagle cos halasuje jak stoje np na swiatlach ale jutro bede mial skrzynie od znajomego z przebiegiem 85tys km i mam nadzieje ze borykanie sie z tym tematem w koncu zamkne rotfl.gif co 85 kkm to nie 127kkm mlotek.gif

Napisano
  • Autor

jakby bylo oporowe to po wcisnieciu sprzegla nie przestalo by wyc?

Napisano

> jakby bylo oporowe to po wcisnieciu sprzegla nie przestalo by wyc?

jaki silnik cfaniaczek.gif

jezeli to by bylo lozysko oporowe to po wciscieciu sprzegla powinno ustac , u mnie z kolei wcisniecie sprzegla powoduje jakie kolwiek szumy,strzelania w skrzyni sciana.gif ciezko cokolwiek wywnioskowac nie slyszac tego dzwieku icon_rolleyes.gif ale jezeli to nie ustaje po wcisnieciu sprzegla to moze gdzies sie jakis smiec dostal miedzy zamach a ta obudowe maskujaca zamach

Napisano
  • Autor

Mam taka nadzieje sprzeglo kompletne bylo wymieniane jakis rok temu.Tylko ze po wymianie nie chodzil tak jak powinien(moze zludzenie).Wydaje mi sie ze troche szarpie po tamtej wymianie przy ruszaniu.

Napisano

Mi tez po wymianie szarpalo to kwestia wyregulowania sobie sprzegla waytogo.gif chociaz szczerze mi szarpie dalej a tez wymienialem sobie sprzeglo rok temu na firmowe Valeo. Z reszta bede widziec jak wyglada sprzeglo po rocznym uzytkowaniu bo zmieniam skrzynie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.