Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wysokie obrony na lpg

Featured Replies

Napisano

Witam, Jestem Marcin, czytam grupe od okolo 1,5 roku, a od 01.05 jestem szczesliwym posiadaczem Uno 1.0 i.e. z 93' (88 tys.km przebiegu) + od 06.05 Lpg BRC. Wlasnie stuknelo mi 10tys na gazie wiec pojechalem na przedlad instalacji podczas ktorej gazaownik wg analizatora spalin ustawil prawidlowa mieszanke - poniwaz poprzednio byla ustawiona za uboga (fakt, auto grzalo mi sie bardzo-caly czas na wentylatorze). Teraz na PB chodzi wmiare rowno (sonda Lambda sprawna - wym. 06.05) a po przelaczeniu na lpg silnik wchodzi na wysokie (na okolo 2500 obr) obroty. Gazownik spojrzal i po standardowym pytaniu o wymianie swiec (wym 06.05) stwierdzil ze to ssilnik krokowy zawisza sie na jakiejs pozycji (nie domyka sie czy nie zakyka do konca ....) i stad na lpg przepustnica dostaje wiecej powietrza czy cos i stad chodzi wyzej frown.gif . Dodam ze Krokowiec byl czyszczony tydzien temu i fakt, przed zalozenim gazu byl wielokrotnie czyszczony poniewaz obroty falowaly. Co sie powinno stac jak podczas pracy na PB i Lpg na biegu jalowym odepne wtyczke sterujaca od krokowca? U mnie nic sie nie dzieje czyli rowne obr na PB i tez rowne ale wyokie na LPG. Czy powninienem wymienic krokowca na nowy? ten w sumie ma 12 lat. Jakie powinien miec oznaczenia? czy ten z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=65974504 bedzie dobry? Mam nadzieje ze nie zanudzilem

Pozdrawiam serdecznie

Marcin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.