Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skaczą obroty

Featured Replies

Napisano

cały czas skaczą mi obroty. Na zimnym silniku poitrafią skakać o ok. 300obr/min i raz sie zdarzyło że skakały tak bardzo że auto zgasło a czasem na zimnym skaczą troszkę. Na ciepłym silniku skaczą słabo ale czuć to w aucie jak całe wibruje od tego... od czego to zależy? Kiedyś słyszałem że może to być silnik krokowy i najlepiej go od czasu do czasu przeczyścić. Mogę go tak poprostu odkręcić? Czy może trzeba coś zakręcić zeby gaz nie uciekał bo ściągnięciu krokowca? (proszę się nie śmiać jeśli to głupie pytanie ale kompletnie się na gazie nie znam). Jak go wyczyścić? Jaka może być jeszcze inna przyczyna skaczących obrotów.

Dzisiaj po raz pierwszy zdarzyło mi się tak że silnik na gazie zgasł mi sam z siebie, pozniej obroty skakały jak zawsze i pierwszy raz miałem coś takiego że podczas jazdy ze stałą prędkością czuć było jak auto przerywa a po naciśnięciu sprzęgła obroty bardzo spadały (jak zawsze na luzie mam 900obr tak dzisiaj było 700-800 i do tego co chwile zaświecała się kontrolka "check engine" Jaka może być przyczyna?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.