Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nissan Micra K12, zepsuty?

Featured Replies

Napisano

Zacznę od tego, że samochodu jest wyposażony w system NATS zapobiegajścy kradzieży i posiada tzw. inteligentny kluczyk. Niefortunnie został on najprawdopodobniej uruchomiony bez wciskania hamulca co jest wymagane do tego typu kluczyka. Po ruszeniu na 3 biegu na dodatek z zaciągniętym hamulcem ręcznym spod samochodu (mniej więcej przednia, prawa część) wydobył się dym.

W związku z tym "incydentem" (:P) nie można wrzucić pierwszego biegu, ponadto nie gaśnie lampka informująca o temperaturze płynu chłodniczego (jest ciągle niebieska). Na dodatek gdy samochód jest wyłączony kontrolka systemu NATS miga (wcześniej najprawdopodobniej nie migała).

Czy ktoś miał podobną sytuację, albo zna ten model auta i wie jak wysokie będą koszta naprawy i co prawdopodobnie mogło się w ogóle stać.

PS: Prosiłbym bez komentarzy dotyczących osoby będącej przyczyną tego co opisałem - już swoje wysłuchał. blah.gifwink.gif Na szczęście nie byłem to ja. swiety.gif270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.