Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chce sprzedać moją Bravę 1,6 + GAZ

Featured Replies

Napisano

Jak juz w temacie podałem mam do sprzedania moja kochankę, sprzedaje bo musze frown.gif, żona mieszkanie itd. Problem jest w tym ze nie wiem ile wołać za to autko (proszę o wasze propozycje, nawet nie zainteresowanych). Autko kupione jest w salonie w polsce, jestem pierwszym właścicielem, i nigdy nie było stuknięte, cały lakier jest oryginalny, no i myśle że bardzo ładnie wygląda. Moje auto to FIAT BRAVA 16 16V SX z 97 roku a kupiony został w grudniu 97. Posiada standardowe wyposażenie, oraz instalcję gazową ELPIGAZ. W połowie tego roku wymieniłem wachacze przednie, łaczniki stabilizatora, końcówki drązków kierowniczych, oraz w wahaczach tylnych komplety naprawcze (łozyska + tuleje). Stan auta okreslam jako zadbany. Może co wielu zaskoczy ale podam przebieg rzeczywisty auta, bo nie jestem świnią, cofnąc licznik moge jak ktoś sobie życzy, bo mu z a dużo bedze kilometrów. Auto dziś ma przejechane równe 200 tyś km. i ma się dobrze. Zainteresowanym prześle zdjęcia, ale jutro bo dziś nie mam, no i musże umyć autko.

Pozdrawiam...

Napisano

ja tez chce sprzedac wink.gif ale teraz to jest to wyczyn rotfl.gif a co do ceny to popatrz na alegro i zaniz wink.gif jak chcesz szybko sprzedac.. albo zawyz i czekaj na losia hahaha.gif pozdr

Napisano
  • Autor

ja tez chce sprzedac swoja stuke smile.gif ale czuje ze bedzie bardzo ciezko biglaugh.gif

aut przywiezionych z zachodu jest sporo ... male zainteresowanie ogolnie jest wink.gif

ciezko powiedziec za ile ma pojsc autko .... no i masz troche kilosow nabite ...

Napisano

Wycena wg Info-Ekspert wychodzi na 13 700 pln

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.