Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kontrolka P/S.. brak wspomagania kierownicy..

Featured Replies

Napisano

witam! zacznę od początku...jak jechałem nad morze to nagle przestało działać wspomaganie kierownicy,i wyświetliła się kontrolka P/S... ,w trasie zajechałem do elektryka co miał kompa i po podłączeniu wyskoczyło coś że usterka czujnika ruchu czy coś takiego??nie wiedział jak sobie z tym poradzić.. zajechałem nad morze auto 2 -tygodnie było nie ruszane,w czasie jazdy nagle P/S zgasło i kierownica szła lekko jak piórko, po paru km zaś się zaświeciło i wspomaganie wyłączyło się...i tak już dojechałem do domu:-(.....jak go kupiłem to parę razy się tak robiło że raz było wspomaganie a raz nie..jak nie działało to stawałem wyłączyłem auto i jak zapaliłem to działało..teraz już nie pomaga zgaszenie silnika..zastanawiające jest to ,że po 2 tygodniach zadziałało...może jakieś zwarcie? bo wspomaganie elektryczne...może wie ktoś coś na ten temat...bo do ASO wolałbym nie jechać(wg mnie brak tam fachowców-zakładają tylko drelichy z marka auta i kasują sami niewiedza chyba za co...pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.