Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana tarcz zegarów- problem

Featured Replies

Napisano

Otoz po wymianie tarcz zegarow na inne metoda Plug&Play, przyszla kolej na ponowne ustawienie wskazowek zegarow (pomijajac fakt ze podporki pod wskazowki musialem sam dorobic bo producent tych nowych tarcz czegos takiego nie przewidzial).

Sprawa wyglada tak ze poziom paliwa ustawilem po wczesniejszym zrobieniu zdjecia przed demontazem tarcz. Temp. cieczy chlodzacej ustawilem po rozgrzaniu silnika do momentu az wentylator sie wlaczyl. Pozostaje jeszcze sprawa z obotomierzem i predkosciomierzem.

Co do obrotomierza to chcialbym wiedziec jakie sa wolne obroty rozgrzanego optymalnie silnika i przy jakich obrotach jest odcinka(mysle ze to wystarczy do jego prawidlowego ustawienia)

Pozniej czas na predkosciomierz- czy bylby ktos tak mily i sprawdzil np. jaka jest predkosc na 2. biegu przy 2000 i 4000 rpm, tak samo sprawa sie tyczy innych biegow.

Bylbym bardzo wdzieczny.

Aha pacjent to CCS 96r. beksa.gif

Napisano

to, ze zle zrobiles, to juz wiesz...

a obrotomierz wystarczy jak ustawisz na wolne obroty 850 po rozgrzaniu silnika i wystarczy.

do predkosciomierza, to sobie GPS wez/pozycz i bedzie idealnie. smile.gif

Napisano

w predkosciomierzu wskazowka ma byc ustawiona równo na zero, oczywiscie przy zerowej predkosci

Napisano

> w predkosciomierzu wskazowka ma byc ustawiona równo na zero,

> oczywiscie przy zerowej predkosci

ale ona opada nizej, więc mozna źle ustawić, tak mi sie wydaje. Ja też jak wymieniałem tarcze to coś poprzestawiałem sobie ale nie mam czasu tego poprawiać a ustawiałem na 0 tak jak móisz bo myslałem ze to nie o mocowanie wskazówki chodzi tlyko o prędkośc linki i gdzie jej nie wepne to bedzie Ok a nie było. Ja mam SC SPI

Napisano

przy wkładaniu musi byc na 0, póżniej idzie lekko do góry jak założy sie ten kołeczek, na którym ona spoczywa

ja tak założyłem, póżniej sprawdzałem zgodnosc wskazan i jest ok

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.