Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pracuje jak Diesel

Featured Replies

Napisano

Cześć, witam wszystkich. buu.gifTydzień temu kupiłem Bravo 1.4 12V 1997. Przez Pierwsze dwa dni było niby wszystko ok, ale potem silnik zaczął głośno chodzić,zupełnie jak miałbym diesla zamist benzyniaka. Domyślam się, że to coś z rozrządem, ale nie jestem pewny czy to wałek czy może coś innego. Druga sprawa to zapala mi się czasami kontrolka od wtrysku paliwa, nie często, ale co jakiś czas, najczęściej gdy odpalam samochód na gorącym silniku. Może ktoś poradzi mi co dolega mojemu autku bo nie wiem co mam robić.Pozdrawiam.

Napisano

czesc wyjscia sa dwa ,albo walek ,albo popychacze ,albo i to i to niestety.Pewnie sprzedajacy dolal jakies cudo do oleju i chwile chodzil normalnie a teraz to tylko uzbroj_zlo.giftakiego

Napisano
  • Autor

Mam jeszcze dodatkowe pytanko.Ile mogą kosztować części rozrządu, wałek, popychacze itp.

Napisano

rozrzad kompletny cos kolo 250, walek jakies 500 przy dobrych ukladach.. a popychacze nie wiem.. ale ogolnie to nie jest tania imprezka nono.gif

Napisano

aha.. a u mnie w borkach tez padlo takie stwierdzenie.. jeszcze jak mi palil samochodzik.. bodajze gigi to powiedzial "bueheh chodzi jak dizel hehe.gif " ale to u mnie jest przez jakies dziesiec do fifnastu sekund i przestaje.. tez nie wiem... ale pewnie zaniedlugo sie dowiem hahaha.gif

Napisano

jezeli tak ci sie dzieje na zimnym sielniku to tylko raczej popychacze bedziesz mial do wymiany

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.