Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POMOCYmam problem z gasnącym silnikiem uno fire 1,0ie z LPG

Featured Replies

Napisano

witam mam problem z gasnącym silnikiem jak odpalę to samochód chodzi równo i oki ale gdy tylko zaczynam jechać a silnik jest jeszcze zimny to strasznie szarpie silnik gubi obroty mimo dodawania gazu lub zgaśnie wtenczas strasznie ciężko go odpalić dopiero jak sie silnik rozgrzeje zaczyna chodzić w miarę poprawnie nie przerywa ale przy wyższych obrotach go odczuwalnie zarywa nie wiem co juz mu mam zrobic kable wymienione świece też kopułka nowa palec nowy w tej chwili nawet sąde labda wypiąłem by sprawdzić czy to nie jej wina ale to samo moduł na aparacie zapłonowym tez wymieniony POMOCY JUZ NIE WIEM CO SZUKAC a niedługo mi sie szykuje wyjazd w góry

Napisano
  • Autor

a i dzieje sie tak zarówno na gazie i na benzynie

Napisano

Powszechnie stosowany sposób to reset komputera. Wielokrotnie poruszany w kąciku, poszukaj.

Krótko: odłączasz zasilanie komputera - zdejmujesz klemę z aku na kwadransik, idziesz piechotą po piwko. Wracasz, masz pamięć komputera wykasowaną (która nałapała błędów ustawień w ostatnim czasie), przy braku zasilania. Zakładasz klemę, włączasz zapłon - komputer ładuje dane z pamięci stałej fabrycznej i silnik, na jałowym biegu, bez gazu spod buta, czekasz aż uzyska pełną temperaturę i włączy się wentylator chłodzenia.Wyłączasz silnik, albo od razu ruszasz i cieszysz się poprawą.

Napisano
  • Autor

THX bede sprawdzał jak sie zmieni to oświece zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.