Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[A-G] Roleta na tylna szybe.

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie.

Poszukuje dobrej rolety do swojej Asi G 3d na tylna szybe.

Na allegro widzialem dedykowana lecz byla to do sedana.

Moze ktos z Was ma cos takiego zamontowane i poradzi co warto kupic. Namiar na sklep badz allegro mile widziany.

Oczywiscie roleta powinna zakrywac jak najwieksza powierzchnie szyby.

Napiszecie - lepiej przyciemnic szyby. Owszem lepiej lecz jak na razie nie mam na to kasy, a sam za to sie zabierac nie chce bo znajac swoje mozliwosci spartole sprawe zlosnik.gif

A rolete potrzebuje, bo malemu krzysiowi sloneczko dosc mocno po oczach swieci.

Na szyby boczne dam sobie zwykle zaslonki.

Napisano

Coprawda jezdze F-ka ale ja rolete na tylna szybe kupilem chyba w Realu w artykulach motoryzacyjnych kosztowala niewiele a swoje zadanie spelnia, pozatym roleta moim zdaniem jest lepsza od przyciemniania bo mozna ja zwinac jak nie jest potrzebna no chyba ze szyby zrobic fotochromatyczne, a to juz kosztuje.A moja roleta jest mocowana do polki na stale i zaczepiana na uchwyty kolo 3-ciego swiatla stopu.

Pozdrawiam smile.gif

Napisano
  • Autor

Wczesniej mialem rolete w Lanosie. Teraz jak jezdzi nim tata to roleta jest zwinieta bo jednak lata robia swoje i woli przejzysty widok do tylu. Zastanawialem sie aby moze ja zdemontowac, lecz chyba jest za waska, a druga sprawa jest z materialu a teraz chyba bym kupil ta taka z tworzywa z takimi dziurkami.

Z tym ze najlepiej jakby sie ktos wypowiedzial kto czegos takiego uzywa w A-G 3d badz 5d (nie kombi). A jeszcze lepiej jakby foto zamiescil smile.gif

Napisano

Jezeli Ci to w czyms pomoze to jutro postaram sie wrzucic fotke mam F-ke htb to nie to samo co G ale moze Ci to jakos pomoze a ta moja roleta to nie jest material to taka drobna siateczka z tworzywa zmniejsza widocznosc ale nie jest to uciazliwe czasami nawet w nocy z nia jezdzilem i dramatu nie bylo smile.gif

Napisano
  • Autor

Bede wdzieczny. Wlasnie z takiej siateczki chce kupic.

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie. Teraz juz mniej wiecej wiem jak to w Astrach wyglada. Podjade do jakiegos marketa i wymierze co bedzie dobre, ewentualnie kaze znajomym ze sklepu motoryzacyjnego sprowadzic. Zastanawiam sie tylko jeszcze nad siateczka materialowa czy z tego tworzywa... Z tworzywa chyba ma gorsza widocznosc.

Napisano

Nie ma za co.

Wedlug mnie tworzywo ma swoje plusy i minusy napewno utrzymanie w czystosci jest latwiejsze, nie ciagnie wilgoci i tym podobne i wydaje mi sie ze jest trwalsze co do widocznosci nie narzekam a materialowa z czasem sie zmechaci i widocznosc sie i tak pogorszy a tworzywo w miare utrzyma parametry po 2 latach uzywania tej siatki nic sie nie zniszczyla.Ale i tak wybor nalezy do Ciebie i kazdy musi znalesc to co mu odpowiada.

Pozdrawiam

Napisano

> Nie ma za co.

> Wedlug mnie tworzywo ma swoje plusy i minusy napewno utrzymanie w

> czystosci jest latwiejsze, nie ciagnie wilgoci i tym podobne i

> wydaje mi sie ze jest trwalsze co do widocznosci nie narzekam a

> materialowa z czasem sie zmechaci i widocznosc sie i tak

> pogorszy a tworzywo w miare utrzyma parametry po 2 latach

> uzywania tej siatki nic sie nie zniszczyla.Ale i tak wybor

> nalezy do Ciebie i kazdy musi znalesc to co mu odpowiada.

> Pozdrawiam

A nie da się przypadkiem z omy B przeszczepić elektrycznej?

Napisano
  • Autor

Heh, jakby sietylko dalo to jak najbardziej by mi to pasowalo:] Robil ktos cos takiego?

Z tym ze jakby to wygladalo, bo tam sa prowadnice chyba a wiadomo ze w A-G 3d czy 5d polka tylna podchodzi do gory, a te prowadnice sa sztywne raczej, bo po co w sedanie inne?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.