Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozruch na jeden cylinder,ubytek płynu-pacjent cc700fos

Featured Replies

Napisano

witam kolegów ,znowu mam mały problemik ze swoim cieniasem ,otórz miesiąc temu wymieniłem uszczelke pod głowicą bo olej znalazł się w zbiorniczku wyrównawczym,3 tygodnie było spokojnej jazdy a ostatni tydzień kicha.na poczatku myślałem że to przez zgubioną rure od gruchy ale zobaczyłem że w zbiorniczku ubyło mi troszke płynu,a świece maja problemy z odpaleniem,na poczatku trudno wogóle było odpalić go ,potem męczy się na jeden cylinder,az po chwili załapuje na drugi,dodam że dzisiaj spuczczałem olej z silnika to stan oleju nie zmienił się ani nie było w nim płynu.MAM DZIWNE A MOZE I ABSURDALNE PODEJŻENIE ŻE TO MOZE BYĆ WINA USZCZELKI POD KOLEKTOREM SSĄCYM GDZIE PŁYN SPŁYWA PROSTO DO CYLINDRÓW.nie jestem pewny dlatego pytam się fachmenów co juz takie coś mieli za sobą .pozdro.

Napisano

Kolego mialem ten sam problem, byla to uszczelka po glowica, a jak go zapalasz to dymi?? Miales glowice planowana??

Napisano
  • Autor

> Kolego mialem ten sam problem, byla to uszczelka po glowica, a jak go

> zapalasz to dymi?? Miales glowice planowana??

nie miałem planowanej głowicy bo ona juz jest max.zplanowana przez poprzedniego właściciela silnika,ten silnik miał wcześniej zrobiony tuning i między innymi głowica jest już obniżona

Napisano

calkiem mozeliwe ze to wlasnie ta uszczelka jest, ja mialem te same problemy, a juz 4 razy wymienialem uszczelke zwsze gdzies tak po roku mi padala, ale dalem glowice do sprawdzenia i teraz mam oki, mnie zawsze tylko woda dostawala sie na tlok i przez to nie chcial palic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.