Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UNO trzęsie

Featured Replies

Napisano

Hej

od jakiegoś czasu mniej więcej od roku podczas jazdy czasami moim uniakiem trzęsie. Objawy są takie jak by koło było krzywe, ale chyba nie jest. Objawy te występują przy zimnym silniku ale też przy nagrzanym jak jade wolno i jak na wysokich obrotach też czasami trzęsie jak jest gorąco na zewnątrz i jak jest zimno no szlak jasny może trafić. Najdziwniejsze jest to że nie zawsze trzęsie tylko czasami a jak nie trzęsie to jedzie ładnie jak po szynach. Może ktoś spotkał się już z takim problemem i wie od czego tak się dzieje ??????? Ja doszedłem do tego ( chociaż mogę się mylić ) że może to nierówna praca silnika doprowadza do takich objawów może jakiś czujnik nie działa prawidłowo albo się zepsuł i wibracje z silnika przenoszą się na całą bude ??? ale nie wiem. frown.gif

Fiat UNO 1.0 i.e. FIRE 1996r.

Napisano

Może posprawdzaj poduszki od silnika i od skrzyni biegów.Może któraś jest zerwana.

Napisano
  • Autor

rzeczywiście kolega popatrzył i stwierdził że jedna poduszka jest do wymiany, ale dlaczego w takim razie trzęsie tylko czasamy a nie zawsze ??? :/

> Może posprawdzaj poduszki od silnika i od skrzyni biegów.Może któraś

> jest zerwana.

Napisano

może trzęsie tylko przy jakimś większym obciążeniu silnika.przy mniejszym może to być nie wyczuwalne.pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.