Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sekwencja i jakość gazu?

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zainstalowałem w aucie LPG sekwencje BRC. Na początku wszystko, ok. Ostatnio tankowałem pełen zbiornik i od tej pory jak auto się przełączy na LPG traci przez chwile moc i lekko go dławi. Raz zgasło. Gazownik sam pierwsze to zadał pytanie czy ostatnio tankowałem? Poradził zatankować na nowo jak objawy będą to kontrola. Jak myślicie czy to faktycznie jakość gazu na sekwencji będzie tak odczuwalna w tym momencie, przy przełączeniu? Nie wiem czy nie powinna się instalacja sama dopasowac do jakości LPG?

Napisano

Mój silnik /sekwencja/ natychmiast wyłapie "paskudny gaz".Traci moc i potrafi zgasnąć na każdym skrzyżowaniu.Zły gaz,na którym nie chce chodzić trafia się i na renomowanych stacjach.

Napisano

Gaz mam już od 2,5 roku. Sekwencja Landi Renzo. Raz trafił mi się gaz do d..py. Auto gasło po przełączeniu na gaz. Zwłaszcza to pierwsze przełączenie na nie wpełni dogrzanym silniku. Wypaliłem to dziadostwo, pojechałem do gazownika, który przeczyścił wtryski - zapodał benę. Od tego czasu chodzi gaz jak zegarek.

Boa

Napisano

Zły gaz,na którym nie chce chodzić trafia się i na renomowanych stacjach.

Ja ostatnio zatankowałem na Statoilu gazik i jakie moje było zdziwienie ze zaczęło szarpać sporadycznie silnikiem podczas przyspieszania. Wyjeździłem prawie cala butle zatankowałem na BP i jak ręką odjął 0 szarpania . Tankowałem później na Shellu i bez problemu, w sumie tankuje tylko na tych 2 stacjach i problemów z gazem nie miałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.