Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z alarmem objętościowym

Featured Replies

Napisano

Witam , od niedawna jestem posiadaczem Fiata Stilo 1.9jTD 115KM 03r. 3d , auto sprowadzone bylo z Wloch . Nie mialem z nim zadnych problemow , do momentu w ktorym (ok 1-2 tyg temu) temperatura na zewnatrz spadla ponizej -25 stopni i wtedy sie zaczelo. najpierw mialem problemy z zapaleniem , ale po zapieciu klemow i zastosowaniu uszlachetniacza paliwa autko zapalilo ,niestey zaczely sie jakies dziwne objawy odnosnie elektryki . komputer kompletnie zwariowal i stracil wszystkie ustawienia , a kontrolki zaczely pokjazywac nastepujace bledy "fr.indicat >>"" <<br(badz bl juz nie pamietam )indicat" a na koniec "bulb failure" . najbardziej martwi mnie jednak fakt ze mimo iz otwieram drzwi zdalnie z kluczyka to alarm mam wciaz aktywny, wyglada na to ze jest to alarm objetosciowy , bo jak sie tylko cos ruszy w srodku to wyje jak @#$%. diodka w drzwiach po otwarciu przestaje migac natomiast druga dioda zaraz kolo panelu po lewej stronie kierwnicy miga nadal tak jak by alarm dalej byl uzbrojony, pojechalem z moim wyjcem do mechanika . nic nie zrobil i rozlozyl rece , ale bedac jescze u niego jakims cudem syrena alarmowa po kilkunasatu/dziesieciu razach wyc przestala ,natomiast zostala tylko sygnalizacja swietlna (jakby stal na wlaczonych awaryjnych ) auto odpala i mozna nim jezdzic tylko caly czas migaja mi wszystkie kierunkowskazy i nie bardzo wiem co z tym zrobic . dodam jeszcze ze nie mam przyciskow na podsufitce do wylaczenia tego alarmu , i od momentu w ktorym syrena przestala wyc nie zamykam juz auta zdalnie tylko kluczykiem . jezeli ktos sie spotkal z takim problemem prosze o pomoc . Prosze tez o wyrozumialosc , jestem nowy na tym forum . pozdrawiam

Napisano

Stilo z tego okresu mają w oryginalnym alarmie tylko jedną diodę(w drzwiach). Wygląda więc, że ktoś dołożył drugą, albo nie masz fabrycznego alarmu. Spróbuj ustalić markę i wtedy szukaj speca do niego.

Napisano
  • Autor

sprawa juz zostala zalatwiona, ogolnie jak elektryk zagladnal do na ten alarm to sie za glowe zlapal ,i spytal czy sobie czasem go sam w garazu nie zamontowalem hehehe , ale odlaczyl i po problemie. komunikaty na wyswietlaczu tez powodowane byly tym alarmem takze ogolnie spoksik smile.gif pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.