Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doradzcie - Ford Scorpio

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

Kiedyś miałem Pume 1.7 125KM. BYłem z niej bardzo zadowolony. Dbałem o nią jak tylko potrafiłem! Noge mam cięzką i ostro traktowałem pedał gazu. ale nigdy mnie nie zawiodła przez 3 lata! Potrzebowałem jednak czegoś wiekszego i "zamieniłem" ja na Volvo V40 z dizelkiem renówki. Kibel jak nic! miałem go 2-3 miesiace i szybko sprzedałem. Z braku laku kupiłem od znajomych Xsare 1.6 LPG. Jestem z niej zadowolony, nie zawodzi mnie nawet gdy ostrzej nią pojeżdze. TYlko, ze znów jest to mały samochód... Wiec sprzedaje go i myśle nad Meszkiem 124 z dieselem lub... no własnie Ford Scorpio po 94 roku. Doradzcie mi na co mam zwrocic uwage przy zakupie, co czesto sie psuje, jakie sa słabe strony tego samochodu i z jakim silnikiem szukać. Prosze!! Wiem ze nie 2.5 TD (VM). Myślę nad jakąś benzynka z LPG, ale jaką?

Napisano

Jedynie chyba silnik 2.3 benzyna jest w miare godny polecenia. Ale ja bym pomyslal nad innym autem. I to nie , ze mam uraz do fordow (mam dwa).. Chyba, ze chcesz byc oryginalny i lubisz czasami odwiedzac warszaty wink.gif To z autopsji, znajomy ma takiego skorpiona smile.gif

Napisano
  • Autor

Wiesz, ja mialem Pume przez 3 lata i naprawde uwazam ze jest to bezawaryjne auto! Jedynie co musialem przy nim robic to wymieniacz czesci ktore sie zuzyły jak np tuleje itp.

Mysle jeszcze nad tym Scorpio z 2.9l V6 210KM.... Był tez taki silnik troche słabszy bo 207KM ale ponoc bardziej awaryjny od tego 210KM.

To auto ma pełno elektroniki i troche sie tego obawiam...

Napisano

> Wiesz, ja mialem Pume przez 3 lata i naprawde uwazam ze jest to

> bezawaryjne auto!

To do mnie? smile.gif W pelni sie z Toba zgadzam. Jezeli chodzi o fieste i focusa to tylko przeglady. Zadnych awarii. Oba auta sa z 2005 roku.

Napisano
  • Autor

> Jezeli chodzi o fieste i

> focusa to tylko przeglady. Zadnych awarii. Oba auta sa z 2005

> roku.

Nie przesadzaj - przeciez to w sumie sa nowe samochody... a taki Scorpio czy Puma to juz swoje latka maja...

Myśle ze czas zajżeć na FST... tam sie chyba wiecej dowiem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.