Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeróbki zderzaków...

Featured Replies

Napisano

Orientuje sie ktoś może gdzie robią takie cuś??Ile kosztuje taka zabawa np ja daje im swój zderzak, a oni mi robią co chce...znaczy się lekkprzedłużą ku ziemi cool.gifsmile.gif

Napisano

> Orientuje sie ktoś może gdzie robią takie cuś??Ile kosztuje taka

> zabawa np ja daje im swój zderzak, a oni mi robią co

> chce...znaczy się lekkprzedłużą ku ziemi

a nie lepiej dokładki oryginalne????ms design

275837413-C590821_5.jpg

post-47368-14352465978231_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

quli...jak mozesz to pokaz jeszcze tyl to powiem Ci czy mi pasi, bo cos nie moge znalesc..

Napisano

> quli...jak mozesz to pokaz jeszcze tyl to powiem Ci czy mi pasi, bo

> cos nie moge znalesc..

proszę!

275837511-C590821_3.jpg

post-47368-14352466007833_thumb.jpg

Napisano

> quli...jak mozesz to pokaz jeszcze tyl to powiem Ci czy mi pasi, bo

> cos nie moge znalesc..

i jeszcze:

275837535-msfiatbravar.jpg

post-47368-14352466008341_thumb.jpg

Napisano

esz qrde ale ty masz brvo.rypłem się.sorki...

Napisano
  • Autor

Własnie chodzi o to, ze tylny chcialbym gładki bez siakis wynalazkow, z tego co widze to w Polsce ciezko o cos takiego...na Czeskich stronach duzo wiecej...moze bym sie wybral,m chetny jestes na zakupy ??

Napisano

> Własnie chodzi o to, ze tylny chcialbym gładki bez siakis wynalazkow,

> z tego co widze to w Polsce ciezko o cos takiego...na Czeskich

> stronach duzo wiecej...moze bym sie wybral,m chetny jestes na

> zakupy ??

kupiłbym komplet tylko załezy za ile.

progi nakładki przód tył i niski spojler na tylną klapę.takie jak ta czarna brava

Napisano

witam jesli chodzi o spojlery to ja w swojej bravce mam wlasnie ms design poza przednim zderzakiem poniewaz w poprzedniej co mialem brave zawsze lamalem o krawerzniki wiec trzeba uwazac a teraz mysle jak tu przerobic ten przedni zderzak nawet mam jusz koncepcje i z kilku zrobic jeden a dokladnie wziac zderzak od marei i go lekko przerobic chodz osobiscie polecam zderzak od wersji abarth tylko w polsce ten zderzakk jest cieszko dostepny i kosztuje w wawie w salonie ok. 1000zl a za 1000zl ja ubralem caly samochodzik w plastiki upiekszajace pozdrawiam :-)

Napisano
  • Autor

A moze zapodasz jakies fotki swojego auta??Zderzaki w stylu abartha sa dostepne własnie w czechach...Naprwade jest tego duzo, az sie zdziwilem..

Napisano

> oki gdzies mialem foty autka ale jak nie znajde to zrobie :-) jusz sie nawet zastanawialem nad tym abarthem bo znajomy ma bravo wlasnie caly komplecik ma abartha i zrobic forme :-) przy okazji dodam foty

Napisano
  • Autor

> ogolnie to ja przy swojej mozna powiedzec ze sam to porobilem to co mam z pomoca wojka lakiernika i wyglada tak jak wyglada p.s.znalazlem jeedna fote z zeszlego roku z zimowej jazdy poslizgiem

Napisano

> sorki ale nie dalo sie dodac foty

Napisano

> proszę!

Na allegro ostatnio widziałem tylny zderzak z oryginalną dokładką ms design za 3 stówy z hakiem. Pewnie jeszcze jest do wzięcia ale teraz nie chce mi się szukać linka.

Już mi się zachciało cool.gif

link

Napisano

Hej Tomek!

Gdybys chcial zderzak na wzor Abartha, to pod Wroclawiem jest koles ktory zajmuje sie spojlerami. Za Abartha chce 500zl. Gosc co niedziele jest na wroclawskiej gieldzie. Ma tez swoja strone internetowa, ale adresu nie pamietam niestety.

Napisano
  • Autor

Szkoda, ze nie masz adresu stronki, a wiesz gdzie koles mieszka??Moze sie cos da zbic z ceny...Wiesz co, pomyslalem sobie, ze jak bedziesz robil audio-drzwi to daj znac- moze sie spykniemy jakos i razem to zrobimy...razem razniej i latwiej przy okazji zlosnik.gif

Napisano

> Szkoda, ze nie masz adresu stronki, a wiesz gdzie koles mieszka??Moze

> sie cos da zbic z ceny...Wiesz co, pomyslalem sobie, ze jak

> bedziesz robil audio-drzwi to daj znac- moze sie spykniemy jakos

> i razem to zrobimy...razem razniej i latwiej przy okazji

Tomek, wlasnie mowilem o tym gosciu:

http://abart-tuning.pl/sklep/advanced_search_result.php?keywords=bravo

Widocznie juz opuscil troche cene, niedawno chcial 500zl za ten zderzak frown.gif

Jesli chodzi o wygluszanie drzwi, to bardzo chetnie. We dwoch na pewno bedzie razniej waytogo.gif

Napisano
  • Autor

No też tak mysle,trezba by sie zmowic co i jak....pokupowac co ttrezba i jazda...

Napisano

> No też tak mysle,trezba by sie zmowic co i jak....pokupowac co

> ttrezba i jazda...

ok.gifok.gifok.gif

Napisano

Tomek, a moze od razu rozpedem zderzaki przerobimy???

grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Zeby to bylo takie proste to juz bym cos działal w domku...ale chyba skusze sie na ten w stylu abartha i z tylnym cos pokombinuje...

Napisano

Test

Napisano

cześć chopoki zlosnik.gif

ten sklep czasem abartha nie jest czasem jak się jedzie krakowską czekaj czekaj jaka to dzielnica strzelam Swojczyce??

Napisano

> cześć chopoki

> ten sklep czasem abartha nie jest czasem jak się jedzie krakowską

> czekaj czekaj jaka to dzielnica strzelam Swojczyce??

Czesc Piotrek!

Tego fachmana na Krakowskiej juz nie ma. Ale on do Bravo/Bravy mial tylko lotki i nakladki na progi frown.gif

Ci goscie z Abarta sa w niedziele na gieldzie przy ul. Gnieznienskiej tam gdzie sa czesci. Oni maja wiekszy wybor jesli chodzi o Bravo ok.gif

Napisano

Ktos kiedys pokazywal nawet krok po kroku jak to sie robi domozym sposobem posiadajac progi heh,czyli KIT zrob to Sam:)

Napisano

> witam po przerwie hehe... :-) jesli chodzi o moj zderzak przedni to przerobie go ze zderzaka marei ale polecam ten od abartha a reszta tzn progi lotka i tylny to sa ms desing jak mi sie uda dolacze fotki pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.