Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nareszcie sa!

Featured Replies

Napisano

Dzis przyjechaly do mnie od pomorskiego dystrybutora ESSY(na stronie ESSY dokladniejsze informacje) glosniczki, tj. zestawic 2-way powerbass chrome pb ck-6 ... przesylka ok..szybka reakcja firmy itp. Serdecznie polecam.

A co do samego zestawu to dzwiek jest bardzo zadowalajacy, porownywalem go z helixami blue mk-2 i jak na mnie graja lepiej... Graja u mnie narazie pod samym radyjkiem, i testowalem je w free-air' poniewaz panele ktore wykonalem musza ulec drobnej poprawce; chodzilo mi glownie o ocene tweetow.

Pod samym radyjkiem gora jest naprawde porzadna, a lekko ostra, ale to raczej sprawa mojego radyjka tj. Pionka deh 3300r ... Szczegoly wyrazne, glos meski brzmi w tej cenie(do 400) moim zdaniem naprawde porzadnie... Zenskiego nie sluchalem gdyz nie posiadam aktualnie porzadnych plytek na ktorych takowy by sie znajdowal...Gitarka brzmi niezle a moze nawet bardzo niezle, czuc "drganie strun"(a to cenie). Cieszy mnie rowniez to ze srodek pasma nie gubi sie, nie pozostaje w tyle. Ciekaw jestem tylko jak zagraja wooferki w porzadnie wygluszonych drzwiach...

Co do wykonania calego zestawu, to nie zauwazylem nigdzie nieestetycznie "wystajacego" kleju czy innych tego typu felerow... Ogolem kawal dobrej roboty ok.gif

Serdecznie ten zestawik wszystkim polecam jesli macie do wydania wlasnie 400 zl (a moze i nawet troche wiecej)na zestaw przedni grinser006.gif . A swoja droga zakupy u Essy to prawdziwa przyjemnosc... Pozdrawiam

Napisano

> Dzis przyjechaly do mnie od pomorskiego dystrybutora ESSY(na stronie

> ESSY dokladniejsze informacje) glosniczki, tj. zestawic 2-way

> powerbass chrome pb ck-6 ... przesylka ok..szybka reakcja firmy

> itp. Serdecznie polecam.

> A co do samego zestawu to dzwiek jest bardzo zadowalajacy,

> porownywalem go z helixami blue mk-2 i jak na mnie graja

> lepiej... Graja u mnie narazie pod samym radyjkiem, i testowalem

> je w free-air' poniewaz panele ktore wykonalem musza ulec

> drobnej poprawce; chodzilo mi glownie o ocene tweetow.

> Pod samym radyjkiem gora jest naprawde porzadna, a lekko ostra, ale

> to raczej sprawa mojego radyjka tj. Pionka deh 3300r ...

> Szczegoly wyrazne, glos meski brzmi w tej cenie(do 400) moim

> zdaniem naprawde porzadnie... Zenskiego nie sluchalem gdyz nie

> posiadam aktualnie porzadnych plytek na ktorych takowy by sie

> znajdowal...Gitarka brzmi niezle a moze nawet bardzo niezle,

> czuc "drganie strun"(a to cenie). Cieszy mnie rowniez to ze

> srodek pasma nie gubi sie, nie pozostaje w tyle. Ciekaw jestem

> tylko jak zagraja wooferki w porzadnie wygluszonych drzwiach...

> Co do wykonania calego zestawu, to nie zauwazylem nigdzie

> nieestetycznie "wystajacego" kleju czy innych tego typu

> felerow... Ogolem kawal dobrej roboty

> Serdecznie ten zestawik wszystkim polecam jesli macie do wydania

> wlasnie 400 zl (a moze i nawet troche wiecej)na zestaw przedni

> . A swoja droga zakupy u Essy to prawdziwa przyjemnosc...

> Pozdrawiam

ok to jak zamontujesz wooferki to koniecznie podziel sie wrazeniami. niektorych rowniez pb zainteresowal i napewno wiele osob bedzie czekac z relacja smile.gif

Napisano

hmm a ile kosztuja takie powerbassy ? 400? 360 zł (+przesylka pewnie)

A takie helixy blue 62 mkII tylko 250zł 893goodvibes.gif

Zycze dobrego g(d)rania zakrecony.gif

Napisano

> hmm a ile kosztuja takie powerbassy ? 400? 360 zł (+przesylka pewnie)

> A takie helixy blue 62 mkII tylko 250zł

> Zycze dobrego g(d)rania

sa przeciez pb bk za 280 z przesylka i ck za 380. a helixy 260 wiec niewielka juz roznica smile.gif

Napisano
  • Autor

> hmm a ile kosztuja takie powerbassy ? 400? 360 zł (+przesylka pewnie)

> A takie helixy blue 62 mkII tylko 250zł

> Zycze dobrego g(d)rania

Tak poprostu porownalem bo niedawno sluchalem i swiezsza pamiec mialem:)(a dodatkowo wiele osob chwali je:P) Musze porownac je do rainbow slx 265 deluxe...

PB CK6 kosztuja dokladnie 379 zl wink.gif Przesylka gratis i gwarancja na rok:) Pikna sprawa;)

Swoja droga niedlugo zabiram sie za kszynke do mojego stx'a(32/300/4/SS), oraz wygluszanie drzwi... powiadacie Panowie ze rolka tasmy dekarskiej z bydom starczy na pare drzwiow?

Napisano
  • Autor

A swoja droga juz pare godzin mozna powiedziec wygrzewam sluchajac:) I nie moge sie oderwac od tego:) Heh.. gora naprawde pikna;) Nie kazdego stac na cholera wie co, wiec sie czlowiek cieszy jak wyda ciezko zarobione zloscisze na cos porzadnego:)

Napisano

> sa przeciez pb bk za 280 z przesylka i ck za 380. a helixy 260 wiec

> niewielka juz roznica

A ja w cenniku importera widzę te Helixy po 389zł.

Jak już ma być jakieś porównywanie cen to może róbmy to przy równych warunkach czyli na podstawie oficjalnych cenników detalicznych a nie jak w tym przypadku porównuje się normalną cenę detaliczną PB do mocno zadołowanej ceny promocyjnej Helixa w Media Markt.

Cena PB-CK6 to 379zł a cena Helixa Blue 62 to 389zł a poza tym jeżeli już porównujemy Blue 62 to należy porównywać go z taką samą konstrukcją (woofer polipropylenowy) czyli z PB-BK-6 który detalicznie i bez żadnych wyprzedaży kosztuje 279zł .

Skoro Helix z rabatem promo kosztuje 260zł to PB-BK z takim samym rabatem wychodziłby po 187zł.

Zawsze też można 20 kompletów promocyjnie sprzedać np. po 0,99zł i co wtedy z takich porównywań wynika?

Nie mam nic do tego Helixa bo to w sumie nizły zestaw i również go mamy w stałej ofercie. Chodzi jedynie o samą zasadę takiego porówywania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.