Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

clio III grandtur 2008 1.2TCE 100

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie dotyczące częsci zamiennych tych podstawowych (klocki, filtry, paski) czy to są najczęściej te same części jakie użyane są w clioIII ? Kończy mi się gwarancja więc nie zamierzam nadal topić kasy w ASO , chętnie też podzielę się uwagami z innymi użytkownikami wersji CLIO Grandtur

Napisano

tez jezdze clio grandtout 2008r z silnikiem 1.2 ale 75 KM i tak jak rozgladalem sie troszke za różnymi czesciami typu klocki itd to nie ma problemu z dostepnoscia tych czesci.

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź a jak się sprawuje? My raczej nie narzekamy początkowo słabo wpasowywały się biegi ale to chyba raczej kwestia wyrobienia to nasz kllejny clio pprzednie prze 5 lat jeździliśmy clio1,2 60km zrobiliśmy prawie 170 tys i bez najmniejszej awarii. Czasami zdarzają się problemy z rozruchem zbyt długo kręci ale nie ma reguły zdarza się to raz na kilka miesięcy niezależnie czy zimny czy ciepły. Masz moze kupione orginalne dywaniki gumowe ? o te co oferowali to raczej były pasujące do cliooIII zawsze z nowym modelem są problemy z takimi bzdetami . Obecnie mamy już 59tys, i czeka nas przegląd a raczej nie uśmiecha mi się ostatni raz bulić 900zł kasy.

Napisano

witam, mnie też zbliża się przegląd przy 60 kkm w clio III nie znacie jakiegoś dobrego fachmana co ma komputer do Renault?? Bo w ASO poza tym ze wezmą kupę kasy to oprócz wymiany oleju i skasowania licznika przeglądów, tak naprawdę nic przy aucie nie zrobią.

Napisano

Dywany w autku mam welurowe a na zime jakies tanie z supermarketu.

Narazie nie miałem zadnego problemu z autkiem poza skrzypiacymi gumami stabilizatorow po zimie (wymienili na gwaranci)

Mój dopiero ma przejechane 13 tys bo mama nim jezdzila od kwietnia do listopada i zrobila zaledwie 3 tys. a od listopada ja go przejołem. na poczatku tez jakos tak ciezej biegi wchodzily ale minelo jak podniosla sie temperatura, tak zewydaje mi sie ze to z zimna.

Dla mnie totalnym niewypałem w tym aucie jest zapasowe kolo od spodu auta. strasznie glupi patent bo i tak trzeba opruznic caly bagarznik zeby cos zrobic.

PS. Uzupełnij profil, napisz z kad jestes.

Napisano

> witam, mnie też zbliża się przegląd przy 60 kkm w clio III nie znacie jakiegoś dobrego fachmana co

> ma komputer do Renault??

W katowicach znam kolesia co ma komputer do renault, znajomy u niego serwisuje swoja renie, a ja po gwarancji tez do niego bede sie glosic.

Napisano
  • Autor

Z tym kołem to fakt na szczęście jeszcze nie musiałem testować, ale jest to kłpotliwe nawet gdy chcesz spr ciśnienie lud dopmpować przy zmianie opon Niby to kombi ale nie da rady włożyć do środka roweru z kołami - za wąsko- porażka lata świetlne temu miałem opla corse 1 wersja tzw,kwadrat 3d mieściły się dwa górale po złożeniu siedzeń

Napisano

> Z tym kołem to fakt

Tragedia nie wiem kto takie cos wymyslił, kati sposób montażu kola zapasowego

Napisano

> Tragedia nie wiem kto takie cos wymyslił, kati sposób montażu kola zapasowego

Przeciez francuzi lubia nie typowe rozwiazania.

Napisano

> Przeciez francuzi lubia nie typowe rozwiazania.

No co racja to racja, ale kiedys mialem stare poczciwe Saxo i tam tez bylo kolo od spodu ale montaż byl dziecinnie prosty a tu icon_eek.gifyikes.gif az glowa boli. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.