Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z układem chłodzenia.

Featured Replies

Napisano

Od jakiegoś czasu w mojej Sienie cieknie chlodnica. Wyciek nie byl duży wiec sprawdzalem regularnie poziom plynu i w razie potrzeby dolewałem ok.gif Dziś troche grzebałem przy aucie i zauważyłem, że wyciek zdecydowanie się powiększył. Dodatkowo wyglada na to, że puścil uszczelniacz przy pompie wody (widać ślady jakiejś cieczy na obudowie rozządu). Na zewnętrznych ściankach zbiorniczka wyrownawczego jest biały osad. niewiem.gif Możliwe, że zapchal sie jakiś przewód i wywala plyn wszystkimi możliwymi drogami?? oslabiony.gif

Napisano

widocznie masz jakas nieszczelnisc wiec wywala biglaugh.gif

a tak wogóle to moze korek od wyrownawczego walniety i nie przepuszcza cisnienia.

Raczej zawalony uklad nie jest bo jak chldnica to by sie przegrzewał, a jak nagrzewnica to bys miał zimno w srodku albo długo czekał jak się nagrzeje nagrzewka.

Ja bym korek obbadal

no chyba ze wezyk przelewowy idacy od przepustnicy do wyrownawczego, ale to mozna skukac czy po odpaleniu leje sie tamtendy plyn

Napisano
  • Autor

> widocznie masz jakas nieszczelnisc wiec wywala

Nie zauważyłem wpysk.gif

> a tak wogóle to moze korek od wyrownawczego walniety i nie przepuszcza cisnienia.

> Raczej zawalony uklad nie jest bo jak chldnica to by sie przegrzewał, a jak nagrzewnica to bys miał

> zimno w srodku albo długo czekał jak się nagrzeje nagrzewka.

> Ja bym korek obbadal

> no chyba ze wezyk przelewowy idacy od przepustnicy do wyrownawczego, ale to mozna skukac czy po

> odpaleniu leje sie tamtendy plyn

Czyli obadać jak gazownicy cfaniaczek.gif woda, mydlo i spryskiwacz od płynu do mycia okien cfaniaczek.gif

Napisano

niewiem zeby.GIF

kondona załóż na korek od zbiorniczka i jaksie nadmucha tzn ze dobry zeby.GIF

moze go puluzuj i jakas zabezpiecz by przypadkiem go nie zgubic i sprawdzaj ze czylej cos wywala.

zdejmij oslone rozrzadu i zobacz jak wyglada okolica pompy. Moze się poluzowała sama pompa, niewiadomo jak nie widac zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> niewiem

> kondona załóż na korek od zbiorniczka i jaksie nadmucha tzn ze dobry

> moze go puluzuj i jakas zabezpiecz by przypadkiem go nie zgubic i sprawdzaj ze czylej cos wywala.

> zdejmij oslone rozrzadu i zobacz jak wyglada okolica pompy. Moze się poluzowała sama pompa,

> niewiadomo jak nie widac

Durexa szkoda oink.gif Będe musial popatrzeć oslabiony.gif momentami mam ochode zepchnąć to auto z klifu do morza pad.gif

Napisano

no jak ja bym miał do morza psychac to musiałbym z 450 km poginac zeby.GIF

w sumie jakby cos mocno było zatkane to by prędzej jakiś wężyk strzelił lub zsunął się z króca. Tak w kaszlu miałem jak wąż gumowy zjechał mi z pexy, Jak dałem po 2 cybanty na jedno łączenie to juz mam luzik. W paliówce tez mi spadł wąż z krócca przy termostacie bo gaziarze słabo cybanty dokręciły i jak po obrotach mocniej dostał to poszło na wydech i zasłona dymna za mną była oink.gif

Napisano
  • Autor

No i chłodnica sie na amen wyjsrała furious.gif przy pompie sucho - widać musialo tam nachlapać z czy coś hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.