Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Potrzebny ktoś godny zaufania od TDI... ok.BIelska

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie....a dodatkowo może ktoś podpowie i miał takie same objawy....

tzn. lekkie poszarpywanie w zakresie 1700-2200 obrotów najczęściej na zimnym silniku lub gdy temp.zewn.była niska... po wymianie wszystkich filtrów itd....efekt ustąpił ale ostatnio znowu wrócił... i na razie na kompie nie ma żadnych błędów od sterownika silnika... turbo pompuję prawidłowo a pompowstryski podobno leją prawidłowo... jedynie co dzieję się dodatkowo to efekt w drugą stronę a mianowicie :

Problem przyszarpywania przy ruszaniu znika po odłączeniu EGR i zaślepienia go ale nie ustępuje inna przypadłość a dokładnie : podczas hamowania silnikiem właśnie przy podobnych obrotach czyli 2200 w dól czasem jest taki efekt jakby ktoś "dodawał mi gazu" jakby silnik dostawał paliwo albo coś do przepalenia i nie wiem co ew.przeczyścić sprawdzić zanim pojadę do serwisu i wydam kurna 230zeta za samo podłaczenie kompa...na razie sprawdzał mi to taki ziomal ale chyba miał słabe pojęcie co i jak bo gadał tylko o EGR i niczym więcej ....poradźcie co ew.zrobić zanim pojadę i mnie skasują .... może chodzi o "słynne" wtyczki PD ? poradźcie coś proszę... oraz mam od razu pytanie czy możecie polecić kogoś w okolicy Bielska-Białej komu można zaufać i oddać mu swojego TDI... auto ma obecnie 180tyś nalotu ....stan faktyczny...za wszelkie info z góry dziękuję.

Napisano

w CompSporcie byłeś?

z moim silnikiem tylko do nich jeżdżę...

Pełna diagnostyka 100zł

Cieszyńska 45 COMPsport

Nie znajdziesz lepszych fachowców TDI od nich wink.gif

Przy głównej drodze nie mają tablicy wjeżdża się przez niebieską bramę na takie podwórko tam jest jakaś firma od reklam czy coś na litere "E"

Możesz się powołać na "kolegę ze srebrnego leona 4x4 z Żywca"

Napisano
  • Autor

Dzięki bardzo kolego... znajdę ten serwis i się z nimi ugadam....w BB polecają serwis Bo.....a ale kurna ceny tam mają jebitne ....samo podłączenie pod lapka..... 230zł....dzięki raz jeszcze... 20.GIF

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jeżeli odpowiadają również okolice Katowice polecam z czystym sumieniem P. Krzysztofa z Dąbrówki Małej dokładniejsze namiary:

Digi Tech

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.