Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektryczna regulacja reflekorów Fiat CC Sporting

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich serdecznie!

Jestem nowym forumowiczem Centomani. Narazie mało zasłużonym, jednak mam nadzieje, że z czasem się to zmieni.

Jednak do rzeczy. Poszukuje schematu elektrycznego do korekcji reflekorów Fiat Cinquecento Sporting. Po wymianie lamp na nowe z elektryczną regulacją, chciałbym ją uruchomić. Schemat pomógłby mi na zrobienie wiązki instalacji elektrycznej. Czy ktoś posiada w swoich zasobach ten schemat. Przyznam, że próbowałem znaleźć go w sieci ale bezskutecznie.

Napisano

Mam to w CC 900, ale nie działa. Podobno jakiś płyn tam ma być w wężykach.

Napisano
Ty piszesz o regulacji hydraulicznej z pokretlem lewo-prawo w kabinie, a pytajacemu chodzi o regulacje elektryczna z pokretlem gora-dol i wszystko na przewodach elektrycznych...
Napisano

> Podłączę się do tematu.. właśnie jestem również na etapie uruchamiania elektrycznej regulacji, tylko nigdzie nie mogę dostać kostek do silniczków i potencjometra. Odsyłają mnie od sklepu do sklepu, w ASO powiedzieli, że tylko w komplecie z lampami i silniczkami icon_eek.gif

nie mam już pomysłów..

Napisano
kostki do silniczkow znajdziesz na szrocie, bo ople mialy takie same. Astry mialy takie same obudowy, tylko bolec dluzszy i chyba metalowy, wiec nie beda pasowac, ale wtyczki od Opla bierz - ja tak mam.
Napisano

Dzięki za podpowiedź. Będę szukał. Jeszcze tylko ten potencjometr..

miałem plan, żeby to połączyć normalnie na wsuwki takie ale to trochę druciarnią zalatuje..

Napisano
  • Autor

Dzięki WIELKIE za schemat. Ułatwi on prace bezapelacyjnie.

Próbowałem zdobyć wiązkę gotową z jakiegoś rozbitka/dawcy ale bez rezultatu. Widocznie chodliwy towar wink.gif

Z drugiej strony to bardzo prosty układ wiec parę przewodów, peszelki , konektory i instalacja gotowa.

Co do wtyczek lamp. Powinny być hermetyczne z racji warunków pracy. Zastanawiam się czy dostępne na allegro wtyczki OH 3 SUPERSEAL by pasowały.

W załączniku dodałem foto dwóch wersji , do złożenia i złożoną.

post-144646-1435250745675_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.