Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

linka oparcia tylnej kanapy

Featured Replies

Napisano

Witam,

Rozebrałem oparcie i zobaczyłem, że urwała mi się linka składania tylnej kanapy (węższej części oparcia). czy coś takiego jest do kupienia? na allegro nie widziałem... ewentualnie może ktoś miał ten kłopot i zastosował jakiś zamiennik.... czym to można zastąpić? z góry dzięki za pomysły.

pozdrawiam

Krzysiek

Napisano

> Witam,

> Rozebrałem oparcie i zobaczyłem, że urwała mi się linka składania tylnej kanapy (węższej części

> oparcia). czy coś takiego jest do kupienia? na allegro nie widziałem... ewentualnie może ktoś

> miał ten kłopot i zastosował jakiś zamiennik.... czym to można zastąpić? z góry dzięki za

> pomysły.

do dokupienia,

chyba mowa o tym?

283629608-foteltylA_F.JPG

283629608-foteltylA_F_2.JPG

powyższe dotyczy hatchbacka i limuzyny bo takie masz auto?

brat

Ps osz klnie.gif właśnie sprawdziłem cenę tego w ASO, cennikowo 220zł mlot.gif

post-98214-14352507463941_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> do dokupienia,

> chyba mowa o tym?

> powyższe dotyczy hatchbacka i limuzyny bo takie masz auto?

> brat

> Ps osz właśnie sprawdziłem cenę tego w ASO, cennikowo 220zł

dokładnie chodzi mi o linkę łączącą element 16 z elementem 20. może da się to jakoś zlutować? jestem zielony w te klocki...

Napisano

> dokładnie chodzi mi o linkę łączącą element 16 z elementem 20. może da się to jakoś zlutować?

> jestem zielony w te klocki...

tak jak widać na rys wrzuconym jako zrzut ekranu EPC w/g Opla nr 16 występuje z linką i to diabelstwo kosztuje tyle co napisałem,

lutować zapewne będzie kiepsko,

nie wiem jak w Twoim mieście z takimi usługami ale ja bym szukał zakładu dorabiającego linki żeby zrobili nową (o ile się da), ew. szukać tego elementu z używki,

brat

Napisano

Nie wiem w jakim miejscu to pękło, ale jak na prostym odcinku, to może możnaby to jakoś zakuć. Mam na mysli wsunięcie obu rozerwanych końców w dobrze dobraną średnicą metalową rurkę (może wkład od długopisu typu zenit??) i zaciśniąć. Może długi nit po wybiciu zrywaka i obcięciu łepka??

Napisano

> Nie wiem w jakim miejscu to pękło, ale jak na prostym odcinku, to może możnaby to jakoś zakuć. Mam

> na mysli wsunięcie obu rozerwanych końców w dobrze dobraną średnicą metalową rurkę (może wkład

> od długopisu typu zenit??) i zaciśniąć. Może długi nit po wybiciu zrywaka i obcięciu łepka??

też dobry pomysł, ale zakucie musiałoby być zrobione na jakiejś prasie (chociażby ręcznej)

brat

Napisano
  • Autor

linka pękła na łączeniu grubszej i cienkiej części. a ta cienka zaraz wchodzi w rurkę prowadzącą. więc chyba ciężka sprawa...

Napisano

> też dobry pomysł, ale zakucie musiałoby być zrobione na jakiejś prasie (chociażby ręcznej)

> brat

prasa jak prasa, zdolne ręce zakują na imadle.

Mniej zdolnym polecam zaciskarke do końcówek kabla koncentrycznego (BNC). Koszty- różnie, nawet koło 30zł,

a siłę ścisku ma *....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.