Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zestaw odseparowany

Featured Replies

Napisano

Witajcie Audiofile piszę z zapytaniem. Chciałbym kupić jakiś zestawik do auta ponieważ seryjne głośniki troszkę się osłuchały co byście polecili żeby przyzwoicie grało ? Granica powiedzmy 200zl rozmiar 16.5cm

Proszę o pomoc co sądzicie o http://www.skapiec.pl/site/cat/40/comp/302839 warto takie zakupić dodam iż będą one podpięte pod wzmacniacz

Napisano

> Witajcie Audiofile piszę z zapytaniem. Chciałbym kupić jakiś zestawik do auta ponieważ seryjne

> głośniki troszkę się osłuchały co byście polecili żeby przyzwoicie grało ? Granica powiedzmy

> 200zl rozmiar 16.5cm

> Proszę o pomoc co sądzicie o http://www.skapiec.pl/site/cat/40/comp/302839 warto takie zakupić

> dodam iż będą one podpięte pod wzmacniacz

pod wzmacniacz szukaj czegos innego

Napisano
  • Autor

> pod wzmacniacz szukaj czegos innego

tzn, jakieś propozycje ?? coś mocniejszego czy jak ?

Napisano

pod wzmaka te głośniki jak najbardziej się nadają o ile mamy pamiętać by nie przekroczyć 200zl( do tych głośników nie zapomnij wygłuszyć drzwi)

Napisano
  • Autor

O wygłuszeniu to nawet nie ma co mówić bo to podstawa wink.gif

Dzięki za jakąś sensowną odpowiedź zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> pod wzmaka te głośniki jak najbardziej się nadają o ile mamy pamiętać by nie przekroczyć 200zl( do

> tych głośników nie zapomnij wygłuszyć drzwi)

A powiedz mi coś jeszcze na temat głośników sinuslive damian83 ma n agiełdzie do sprzedania wiesz coś o takowych jakieś info ?

Napisano

nie wiem czy doczytałeś ale tam niema tweterów..pod jakim wzmakiem to będziesz pędził

Napisano

jesli już kupileś ten wzmak to trudno ale jesli jeszcze nie masz to kup sony 5540 -jest bez filtrów albo 5540f z filtrami

albo coś ze starej stajni xm bije na lep tego magnata a kasa ta sama albo i tansza

Napisano
  • Autor

JA go już miałem w poprzednim samochodzie także zmiana w gre nie wchodzi niestety zostanie to co jest. Ale przecież jakiś taki zły to on nie jest ?

Napisano

> A powiedz mi coś jeszcze na temat głośników sinuslive damian83 ma n agiełdzie do sprzedania wiesz

> coś o takowych jakieś info ?

głośniki są bardzo mocne klasy średniej nawet powiem ze z górnej polki graja bardzo fajnie pod radiem nie dają rady pod wzmakiem pokazują pazurki zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> JA go już miałem w poprzednim samochodzie także zmiana w gre nie wchodzi niestety zostanie to co

> jest. Ale przecież jakiś taki zły to on nie jest ?

jesli go już masz to go zostaw

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.