Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylny wycierak

Featured Replies

Napisano

Jak już kiedyś pisałem, dokonałem reanimacji mechanizmu tylnej wycieraczki, operacja zakończyła się ona pełnym sukcesem. Przy tej okazji dokonałem wyciszenia trzecich drzwi, zgodnie z wytycznymi kolegi xxx. Musiałem też dokonać klejenia kołków z tylnego poszycia, które niestety pourywały się (z siedmiu trzy zostały nienaruszone).

Efektów wyciszenia niestety nie słyszę frown.gif. Natomiast jeśli chodzi o wycieraczkę to chodzi ona jak błyskawica myk, myk smile.gif(w ostatnim okresie, jak jeszcze chodziła, to miała ona żółwią prędkość). Ponadto mechanizm wycieraczki nie wierci się smile.gif, a tym samym plastikowa nakładka pod wycieraczką nie wyciera lakieru na tylnej klapie. Tym samym utwierdziłem się w przekonaniu, że zacierający się mechanizm tylnej wycieraczki jest powodem korozji wokół wycieraczki.

Napisano

Ja tez zrobilem w ubiegla sobote "remont" tylnej scieraczki. Teraz to zasuwa jak głoopia smile.gif

Napisano

to ja serdecznie poprosze kolege o manual regeneracji silniczka tylnej wycieraczki oraz na temat wyciszenia 3cich drzwi... bede wdzieczny - zawiscie to to na stronie klubowej:)

Napisano
  • Autor

> to ja serdecznie poprosze kolege o manual regeneracji silniczka tylnej wycieraczki oraz na temat

> wyciszenia 3cich drzwi... bede wdzieczny - zawiscie to to na stronie klubowej:)

na temat

wyciszenia 3cich drzwi - http://www.dominion.tuning.info.pl/index_pl.htm

manual regeneracji silniczka - może kiedyś, jak będę miał wolny czas to coś uskrobię

Napisano

> Ja tez zrobilem w ubiegla sobote "remont" tylnej scieraczki. Teraz

> to zasuwa jak głoopia

Prosze kolege o zamieszczenie instrukcji dokonywania tej czynnosci..... smile.gif

Napisano

> to ja serdecznie poprosze kolege o manual regeneracji

> silniczka tylnej wycieraczki oraz na temat

> wyciszenia 3cich drzwi... bede wdzieczny - zawiscie

> to to na stronie klubowej:)

Ja bym proponowal zeby umiescic na stronie opis montazu modulu domykania szybek kolegi Shoguna, ktrorego mialem okazje skozystac brawo.gif

Napisano

Moze kogos zainteresuje, wyslalem juz do kolegi Massiva i byc moze zawisnie na stronie klubowej 893goodvibes.gif

Napisano

problem tylnego wycieraka przerabiali chyba juz wszyscy ktorych puntaki sa z okolic 97' biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.