Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncowka tlumika , grill ASTRA 2

Featured Replies

Napisano

Taki gril sprzedaje coderiese w ,,kupie sprzedam", z wysyłka ceni 55zl. Ma tez fotki. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Taki gril sprzedaje coderiese w ,,kupie sprzedam", z wysyłka ceni 55zl. Ma tez fotki.

wiem widzialem smile.gif tylko on ma bialy samochodzik a mnie interesuje fotunia z astra w kolorze zielonym smile.gif

Napisano

> wiem widzialem tylko on ma bialy samochodzik a mnie interesuje fotunia z astra w kolorze zielonym

Ja mam w zielonym łezkę w chromie dołożoną i pasuje do tablic a siatkowy jakoś nie wygląda, ale to zależy od auta i jego modyfikacji spineyes.gif

283642867-a2ca%B3aprz.jpg

Końcówka owalna z Du Lanosa, bo jest tej samej średnicy wylotowa rura z tłumika. Jest porządnie wykonana a nie tam jakieś chińskie PRC, kosztowała 13 + KW = 19,50zł od tego sprzedawcy - zapytaj czy jeszcze mają http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2587027

Coś podobnego ale zmierz dokładnie http://moto.allegro.pl/item970176073_koncowka_tlumika_tlumik_lanos_nubira_omega_nexia.html

283642867-a2ca%B3atyl.jpg

Napisano
  • Autor

> Ja mam w zielonym łezkę w chromie dołożoną i pasuje do tablic a siatkowy jakoś nie wygląda, ale to

> zależy od auta i jego modyfikacji

> Końcówka owalna z Du Lanosa, bo jest tej samej średnicy wylotowa rura z tłumika. Jest porządnie

> wykonana a nie tam jakieś chińskie PRC, kosztowała 13 + KW = 19,50zł od tego sprzedawcy -

> zapytaj czy jeszcze mają http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2587027

> Coś podobnego ale zmierz dokładnie

> http://moto.allegro.pl/item970176073_koncowka_tlumika_tlumik_lanos_nubira_omega_nexia.html

no wlasnie nie wiem czy warto wydawac zlotniki na ta atrape... :/ musza to przemyslec smile.gif odnosnie koncowki tez myslalem o owalu tylko wiekszym lub prostokacie z zaokraglonymi koncowkami zeby.GIF a alumki masz w tej astrze??

Napisano

> no wlasnie nie wiem czy warto wydawac zlotniki na ta atrape... :/ musza to przemyslec odnosnie

> koncowki tez myslalem o owalu tylko wiekszym lub prostokacie z zaokraglonymi koncowkami a

> alumki masz w tej astrze??

Mam bo dokupiłem oryginalne GM 15" 195/60

283643095-a2ca%B3a.jpg

283643095-a2alu.jpg

283643095-a2alu2.jpg

post-21873-14352507542157_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Mam bo dokupiłem oryginalne GM 15" 195/60

hehe takie wlasnie alumy obserwuje na allegro zeby.GIF widze ze musze wymyslic cos innego 270751858-jezyk.gif dwa identyczne groszki... nie moze byc 270751858-jezyk.gif

Napisano

> hehe takie wlasnie alumy obserwuje na allegro widze ze musze wymyslic cos innego dwa identyczne

> groszki... nie moze byc

Nie przejmuj się, nie jesteś jedynym a dużo A II widuje na tych alu i są na 4 bądź 5 śrub zakrecony.gif . Ja szukałem oryginalnych oplowskich, żeby nie bawić się z pierścieniami bądź przetaczaniem ich oraz aby były bez dekielków, co można zgubić lub ktoś zajuma tuk.gif

Napisano
  • Autor

> Nie przejmuj się, nie jesteś jedynym a dużo A II widuje na tych alu i są na 4 bądź 5 śrub . Ja

> szukałem oryginalnych oplowskich, żeby nie bawić się z pierścieniami bądź przetaczaniem ich

> oraz aby były bez dekielków, co można zgubić lub ktoś zajuma

pozyjemy zobaczymy jakie pomysly zrealizuje smile.gif moze na cos innego wpadne 270751858-jezyk.gif chyba ze go opiernicze szybciej i kupie cos innego zeby.GIF woldzwagenowego polowego clown.gif

Napisano

> pozyjemy zobaczymy jakie pomysly zrealizuje moze na cos innego wpadne chyba ze go opiernicze

Czyś Ty na łeb upadł chaja.gif

> szybciej i kupie cos innego woldzwagenowego polowego

Taaaa VW w TDi hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Czyś Ty na leb upadł

> Taaaa VW w TDi

hehehe mozliwe zeby.GIF jakos ta astra mnie nie cieszy 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.