Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamki cc a sc

Featured Replies

Napisano

Mam problem. Kupilem cc z centralnym w kluczyku i potrzebuje nowe zamki bo od korka jest inny a kluczyk z pilotem mam tylko jeden. I zapytac chcialem czy w sc tez byl centralny z pilota na podczerwien bo mam w cc kolumne taka jak w sc i bembenki z na przykled tej aukcj http://moto.allegro.pl/item986199553_wklad_zamka_fiat_cinquecento_komplet.html pewnie nei beda pasowaly. Juz bardziej pewnei te http://moto.allegro.pl/item993869252_wklady_zamkow_zamki_bebenki_panda_grande_punto.html ale za to nie bedzie to dzialalo z oryginalnym centralnym. Chodzi mi wlasciwie o to czy w sc byl centralny z takimi kluczykami jak z pierwszej aukcji i czy jest wogole opcja to znalezc.

Napisano

> Mam problem. Kupilem cc z centralnym w kluczyku i potrzebuje nowe zamki bo od korka jest inny a

> kluczyk z pilotem mam tylko jeden. I zapytac chcialem czy w sc tez byl centralny z pilota na

> podczerwien bo mam w cc kolumne taka jak w sc i bembenki z na przykled tej aukcj

> http://moto.allegro.pl/item986199553_wklad_zamka_fiat_cinquecento_komplet.html pewnie nei beda

> pasowaly. Juz bardziej pewnei te

> http://moto.allegro.pl/item993869252_wklady_zamkow_zamki_bebenki_panda_grande_punto.html ale

> za to nie bedzie to dzialalo z oryginalnym centralnym. Chodzi mi wlasciwie o to czy w sc byl

> centralny z takimi kluczykami jak z pierwszej aukcji i czy jest wogole opcja to znalezc.

zamki z CC nie podejda do SC bo są zupełnie inne

na pierwszej aukcji są kluczyki z immobilizerm fiat code 1 do CC

w SC też wkładali ten immobilizer bodajże do roku `99 a potem fiat code 2 i już nie ma tego brązowego kluczyka

Napisano
  • Autor

> zamki z CC nie podejda do SC bo są zupełnie inne

> na pierwszej aukcji są kluczyki z immobilizerm fiat code 1 do CC

> w SC też wkładali ten immobilizer bodajże do roku `99 a potem fiat code 2 i już nie ma tego

> brązowego kluczyka

Ale ja wiem to o czym ty napisales. Pytam czy w sc byl centralny z kluczyka na podczerwien bo mam zamki z sc w swoim cc i potrzebuje taki komplet kluczykow z wkladkami jak z sc.

Napisano

> Ale ja wiem to o czym ty napisales. Pytam czy w sc byl centralny z kluczyka na podczerwien bo mam

> zamki z sc w swoim cc i potrzebuje taki komplet kluczykow z wkladkami jak z sc.

nie spotkałem sie z takim czymś jak centralny z kluczyka na podczerwień w SC .Według książki dodawanej do SC był alarm z pilotem bodajże na podczerwień ale mało kto brał jako opcje

Napisano
  • Autor

> nie spotkałem sie z takim czymś jak centralny z kluczyka na podczerwień w SC .Według książki

> dodawanej do SC był alarm z pilotem bodajże na podczerwień ale mało kto brał jako opcje

No wlasnie o to chodzilo. Czyli ze w sc tez istnialo. To jest nadzieja ze znajde w koncu tongue.gif

Napisano

> No wlasnie o to chodzilo. Czyli ze w sc tez istnialo. To jest nadzieja ze znajde w koncu

Chyba tylko w ASO grinser006.gif

283652014-bez%A0tytu%B3u.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.