Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

badanie tech .

Featured Replies

Napisano

uwaga

wczoraj bylem na przegladzie i musze stwierdzic ze niczego mi tak nie przeswietlil jak butli . lacznie ze swiadectwem homologacji . co ciekawe zawsze jezdze do tej samej stacji i 1 szy raz sie z tym spotkalem . na swiadectwie mam podane w p-cie f typy zaworow zespolonych i nr swiadectw homologacyjnych z ktorymi butla moze wspolpracowac ,tak ze ostroznie z wymiana zaworow aby nie uniewaznic sobie swiadectwa przez zastosowanie nie wymienionego na swiadectwie butli .

wychodzi na to ze to na razie hit dla stacji kontroli jezeli chodzi o poj z gazem, . do tej pory konczylo sie na sprawdzeniu spalin na lpg . i pamietajcie o zabieraniu swiadectw homologacji na badanie .

. jezeli ktos z modow uzna ze ta uwaga nie powinna tu wisiec to prosze o skasowanie .

Napisano

> wychodzi na to ze to na razie hit dla stacji kontroli jezeli chodzi o poj z gazem, . do tej pory

> konczylo sie na sprawdzeniu spalin na lpg .

Też byłem kilka dni temu na bad. techn. i skończyło się na sprawdzeniu szczelności, nikt się o żadne dokumenty nie upominał.Fakt,że rokrocznie jeżdżę do tej samej stacji diagnostycznej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.