Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowa praca..

Featured Replies

Napisano

Mam okazje podjąć prace kierowcy, ale warunkiem jest własna działalność... hmm.gifNigdy się w to nie zagłębiałem jakoś...

Praca przy rozwożeniu wędlin i mięcha po sklepach firmowych, dają autko do 3,5t, paliwo, naprawy...Trasy są już z góry wykosztowane, nie ma kilometrówki czy tam od przewiezionego towaru itp.Tylko obawiam sie, że jako świeżak dostawał bym pewnie trasy te najmniej opłacone.. beksa.gif

Napisano

> Mam okazje podjąć prace kierowcy, ale warunkiem jest własna działalność... Nigdy się w to nie

> zagłębiałem jakoś...

> Praca przy rozwożeniu wędlin i mięcha po sklepach firmowych, dają autko do 3,5t, paliwo,

> naprawy...Trasy są już z góry wykosztowane, nie ma kilometrówki czy tam od przewiezionego

> towaru itp.Tylko obawiam sie, że jako świeżak dostawał bym pewnie trasy te najmniej opłacone..

Nie opłaca się odpuść powiem tylko tyle

Napisano
  • Autor

> Nie opłaca się odpuść powiem tylko tyle

No troche mało mi powiedziałeś... oslabiony.gif A miałeś z podobnymi warunkami pracy do czynienia..?

Napisano

> No troche mało mi powiedziałeś... A miałeś z podobnymi warunkami pracy do czynienia..?

Tak miałem i było tak:

- za opóźnienie w dostarczeniu ładunku kary płaciłeś ty jako właściciel firmy ( nie ważne z jakiego powodu było opóźnienie )

- Towar ma być dostarczony a że tobie skończyła się "tarczka" to już twój problem

- Na początku mała kasa nie wiem jak tam u ciebie z płatnością jest ale wiesz ZUS na kasę czekać nie będzie

- Nie masz płaconych tzw. Diet bo sam sobie płacić nie będziesz przecież

- L4 hmm no tu jest problem typu " Nie jeździsz nie zarabiasz "

i inne

Wiesz może u ciebie tam jest inaczej tego nie wiem. 20.GIF

Napisano
  • Autor

No podobne argumenty podają mi znajomi, chociaż przez 15l pracy i teraz przez dwa jako kierowca, urlopu i tak nie miałem, ani chorować nie chorowałem(dzięki Bogu)...Ale fakt jest taki, że na takich warunkach raczej więcej sie traci niż zyskuje.. hmm.gif

A widać taką tendencje, że firmy robią sie coraz wygodniejsze i właśnie coraz częściej takie warunki pracy wprowadzają... sciana.gif

A co do tacha w autach do 3.5t, choc zarobkowych, to jestem głupi spineyes.gif, kumpel ma małą firme , właśnie wozi wyroby mięsne i w żadnym z trzech aut nie ma tacha, a mial kilka kontroli ITD i o takowe nikt nie pytał.. hmm.gifI wielu znajomych twierdzi , że nie są wymagane... spineyes.gif

Napisano

Potwierdzam do 3.5t nie jest wymagane jedynie na Niemczech wymagane jest prowadzenie karty pojazdu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.