Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Omega fl-nie wyświetla komunikatów.

Featured Replies

Napisano

moja omega fl 2000r nie wyświetla komunikatów np o niskim poziomie płynu do spryskiwaczy chociaż czujnik jest zamontowany, nie wyświetla też o awarii świateł jakichkolwiek. Jako że kupiłem ją niedawno to zastanawiam się czy po prostu ta opcja jest wyłączona i można ją za pomocą kompa włączyć bo odkąd ją mam to nic nie pokazuje? W omedze B mojego taty wszystkie komunikaty pokazuje i przy odpalaniu nawet pokazuje breaklight check i breakpad zlosnik.gif. Czy może w omedze fl z navi i kolorowym wyświetlaczem tej opcji w ogóle niema? ale gdyby nie było to by czujniki były zbędne... pomoże zaprogramowanie techem? czy szukać przyczyny gdzie indziej?

Napisano

A jaki masz wyświetlacz, CID i radio NCDC2013/2015? U mnie się pokazują normalnie komunikaty. I Breaklight Check zawsze po włączeniu zapłonu...

Napisano
  • Autor

> A jaki masz wyświetlacz, CID i radio NCDC2013/2015? U mnie się pokazują normalnie komunikaty. I

> Breaklight Check zawsze po włączeniu zapłonu...

mam ncdr 2011 i kolorowy wyświetlacz, czujniki są ale komunikatów brak icon_rolleyes.gif nawet klocki hamulcowe też mam z czujnikami ale nic się nie dzieje...

Napisano

> mam ncdr 2011 i kolorowy wyświetlacz, czujniki są ale komunikatów brak nawet klocki hamulcowe też

> mam z czujnikami ale nic się nie dzieje...

No to nie wiem, ja bym chyba zaczął od podpięcia pod kompa, może jakieś błędy radia/elektroniki wyskoczą. hmm.gif

Napisano
  • Autor

> No to nie wiem, ja bym chyba zaczął od podpięcia pod kompa, może jakieś błędy radia/elektroniki

> wyskoczą.

tą usługę mam naszczęście za darmo hehe.gif

Napisano
  • Autor

i okazało się że tech nie może nawiązać połączenia z radiem ani wyświetlaczem icon_eek.gif z kontrolkami poduszek i innymi bajerami się lączy a z radiem nie może. Gdzie szukać przyczyny? bo na serwisie już czasu nie miałem żeby dłubać sciana.gif coś mi świta że może przy kablach od zestawu głośnomówiącego w prawym słupku bo tam dosyć mocna rzeźba w kablach jest po poprzednim właścicielu spineyes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.